Top Local Places

Stald Lysholm

Frieslandsvej 71, Dragør, Denmark
Agricultural Cooperative

Description

ad

Stald Lysholm er en lille hyggelig Islænder stald og stutteri på Amager der gerne tager imod pensionærer. Se mere på www.staldlysholm.qsite.dk Se vores hjemmeside for mere informationer.
www.staldlysholm.qsite.dk

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Var og se til mine to Skinfaxi afkom på Skeppargården. Lykill og Fláki fra Lysholm.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Huraaaaaaa Sæla og Charlotte blev verdensmester i speedpas🏆🏆🏆🏆. Det er helt uvirkeligt. Hvilken fantastisk hest og rytter. Vi er ovenud glade og stolte over vores heste, ryttere og deres fantastiske resultater. guld, sølv og bronze. Hvad kan man mere forlange.

facebook.com

facebook.com

Der skal lyde et kæmpe tillykke til både Charlotte Cook og Søren Madsen med medaljerne, samt et stort tak til begge for jeres fantastiske præstationer på mine gyldne heste. Det har selvfølgelig været en helt ubeskrivelig oplevelse for mig, at have mor og søn til VM, men det var ikke gjort uden jeres kyndige ridning.

facebook.com

Huraaaa Skinfaxi sølv i avl til VM 2017. Så godt gået Søren og Skinfaxi

facebook.com

Jubiiiiii Sæla og Charlotte vandt bronze i 250 mtr med den fantastisk tid på 21.72 🏆og en rytter zik zakkende ind foran på turen ned af passporet. Det er for vildt Bronze til Sæla og sølv til Skinfaxi her ved VM i Holland. I morgen er der speedpas det bliver spændende

facebook.com

Denne fantastiske hoppe og hendes dygtige rytter slog til i dag. Sæla fører udtagelsen i 250 mtr. pas i tiden 21.87. Det er bare så spændende🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

facebook.com

Så er vi lidt over halvvejs igennem et fantastisk VM. Der er så mange talentfulde heste og ryttere, og vi nyder at se dem alle. Skinfaxi og Søren har præsenteret over alle forventninger, og kan tage hjem med en sølvmedalje. I dag er det så mor Sæla der skal i ilden med de to første gennemløb på 250 mtr pas. Vi glæder os til at se hende og Charlotte på passporet i dag.

facebook.com

Åbnings ceremoni VM

facebook.com

Quiz