Top Local Places

Filadelfia

Kolonivej 1, Dianalund, Denmark
Hospital

Description

ad

Du er velkommen til at kommentere vores indlæg, men læs vores spilleregler først.
Vi behandler ikke personlige sager på vores Facebook-side. har du et spørgsmål i relation til en konkret sag, kan du ringe til os på tlf. 5826 4200.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Værdibaseret ledelse er ikke en død sild. Det konkluderer forsker Helle Hein, som var i topform ved bogreceptionen for bogen: Ledetråde. En bog som er blevet til på initiativ af Filadelfia Uddannelse.

facebook.com

Filadelfia er i rivende udvikling. Og du kan komme med på vores rejse. Nu er der en stilling som social- og sundhedsmedarbejder på døgntilbuddet Egebo. Se stillingen herhttp://www.filadelfia.dk/job-presse/jobs/ledige

facebook.com

Hvad er det Børneskolen kan? Skoleleder Jesper Olsen forklarer Jannie Le Moigne fra Region Sjællands Socialafdeling, hvad skolen tilbyder. Det kommer der en lille film ud af, som vi deler, når den er færdig.

facebook.com

Solen skinner, himlen er blå og Filadelfias ledere er samlet til seminar indenfor. Her skal de arbejde med Filadelfias nye vision og strategi. Lige nu er der gruppearbejde.

facebook.com

Børneskolen er på koloni i tre dage. En af udflugterne gik til Sagnlandet Lejre, hvor børnene fodrede geder, kærnede smør, hentede vand og satte kartofler.Det gav appetit på livet, en stor is og lasagne til aftensmaden.

facebook.com

Åbenhed og imødekommenhed. Det er to nøgleord for Inge Overgaard Jakobsen, som er ny faglig leder af Specialrådgivning om Epilepsi. Det er her du som medarbejder i kommunerne, patient eller pårørende kan få rådgivning - uanset hvor i landet du bor. Det er helt gratis.

facebook.com

Kom og vær vores kollega som social- og sundhedsassistent på døgn- og dagtilbuddet Stormly i Juelsminde. Der er frist 10. maj for at søge stillingen. Læs mere http://www.filadelfia.dk/job-presse/jobs/ledige

facebook.com

Foråret er et mirakel, der indtræffer hvert år. Det smukkeste bøgetræ er nu sprunget ud på Stormly, som er et døgn- og dagtilbud til borgere med epilepsi og erhvervet hjerneskade i Juelsminde.

facebook.com

Tak til de fantastiske og flittige børn. Sejt at I samler affald, som andre har smidt i naturen.

facebook.com

Maskinerne larmer. Men det er kun godt. Der er nemlig gang i projektet 'Spring ud' - som det nye udeareal hedder. Her kommer masser af fysiske udfordringer for børn og unge. Læger og sygeplejersker skal måle på, om strabadserne fx giver bedre søvn og færre epileptiske anfald.

facebook.com

I dag tog vi første spadestik til et unikt udeareal til leg og observation af børn og unge. KOMPAN laver legeredskaberne og mange af dem er aldrig før set i Danmark. Læs mere http://www.filadelfia.dk/filadelfia/aktuelt/nyheder/2018/04/13/foerste-spadestik-til-nyt-udeareal

facebook.com

Neurofysiologiassistent Lærke Dunkan assisterer i Nuuk. Her har hun udfordringer med sproget og rensdyrhjerter i kantinen. Læs mere http://www.filadelfia.dk/filadelfia/aktuelt/nyheder/2018/04/12/udfordringer-med-sprog-og-rensdyrhjerter

facebook.com

Quiz