Top Local Places

Smuksakk.dk

Kongensgade 9a, Christiansfeld, Denmark
Women's Clothing Store

Description

ad

Smuksakk er en spændende butik med modetøj til kvinder, accessories, skindtasker, sko, støvler, sæber og gaveartikler, beliggende  i Christiansfeld.
Ærlig og glad betjening.
Kom og bliv inspireret af det store udvalg.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

LØRDAGSPIGERNE er i denne uge hoppet i nederdel med henholdsvis bluse/skjorte. Lørdagspigen med den grønne skjorte fra And Less, fik besøg af en sød lille pige, der simpelthen måtte prøve at holde hende i hånden😊. http://www.smuksakk.dk

facebook.com

⭐️⭐️VINDEREN er udtrukket....⭐️⭐️ STORT TILLYKKE til Christa Bramsen Vang Bukserne venter på dig i butikken😊 Tak til alle jer søde piger, der deltog i konkurrencen💕. Buksen findes stadig i butikken og på webshoppen her: http://www.smuksakk.dk/brands/bessie/buks-karrygul-7-8-bessie.html

facebook.com

MODESHOW hos DESIGN CLASSIQUE i Jels. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Du kan stadig nå at tilmelde dig😊. Tag en snak med dine veninder, naboer, søstre eller kollegaer, måske vil de gerne med dig til et hyggeligt modeshow i skønne lokaler og omgivelser ved Jels sø, hos Design Classique, som er en forretning & værksted for nye og brugte, danske møbelklassikere. Glæd jer også til at høre Kirsten Mørk, også kendt fra Dansktoppen med melodien "Tag det roligt"👏🏻. Vi glæder os vildt til at vise jer efterårets mode💕

facebook.com

Kig ind og se de skønne efterårsvarer i dejlige nye farver 💕

facebook.com

⭐️⭐️⭐️GIVE AWAY⭐️⭐️⭐️ Ville det ikke være skønt, hvis det var DIG, der VANDT disse skønne karrygule jeans fra Bessie? Det eneste du skal gøre for at deltage er: ⭐️Like dette opslag og vores side ⭐️Skriv i kommentarfeltet hvilken str. (27-34) du gerne vil vinde. DEL ⭐️ LIKE ⭐️VIND Vinderen offentliggøres her på SMUK⭐️SAKK facebookside torsdag, d. 21. Sept. 2017. Denne giweaway er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af eller associeret med Facebook.

facebook.com

HUSK at besøge butikken idag, når du alligevel skal til Håndværkets dag. Vi har åben idag, lørdag 10-13.

facebook.com

LØRDAGSPIGERNE spørger: bukser eller kjole? Måske er det bare smart at have begge dele i sin garderobe👍🏻.

facebook.com

Stort modeshow hos Design Classique Design Classique, Jyllands ældste specialforretninger & værksted for køb, salg & renovering af nye og brugte danske møbelklassikere, som holder til huse i Jels, og butikken Smuksakk fra Christiansfeld, arrangerer søndag den 1. oktober kl. 14.00 et stort modeshow i Design Classiques lokaler i Jels. Der vil være søde modeller, flot designertøj og sanger Kirsten Mørk vil underholde. Der vil være et let traktement og flotte gevinster. Der er et begrænset antal billetter til 100 kr. pr. stk., som kan købes hos Design Classique i Jels eller hos Smuksakk i Christiansfeld. Billetterne kan også købes ved at overføre 100 kr. pr. billet via Mobilepay til 21622839.

facebook.com

facebook.com

GÅ IKKE GLIP AF DETTE TILBUD: FÅ GRATIS 1 stk håndcreme fra RAUNSBORG med i posen i uge 37, ved køb af 2 stk RAUNSBORG produkter.

facebook.com

Vi er i hopla humør😊. Kig ind 👏🏻

facebook.com

Dagen idag begyndte med besøg hos NÜMPH, hvor søde Wencke stod klar med morgenmad og flotte forårsvarer 2018 og tro mig, jeg holdt mig IKKE tilbage med indkøb😉. Imorgen lørdag åben 10-13.

facebook.com

Quiz