Top Local Places

Pilates and More

Hyldegårdsvej 56, Charlottenlund, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

- Classical Power Pilates on Mat and equipment.
- (SUP) Standing Up Paddel, - Surfboard Pilates
- Suspension Træning (TRX)  Velkommen til min side.
Herunder finder du lidt om Pilates, lidt om mig og sidens formål.

Denne Pilates som jeg tilbyder er meget Hr. Joseph Pilates oldschool-Pilates - klassisk stil. Jeg underviser  på alle niveauer, hovedsageligt 1:1 som personlig pilates træner samt små hold på måtter eller på  Pilates apperater/maskiner samt på Tower/Wallunits.

Derudover tilbyder jeg;
- Firmatræning,
- SUP (stående padd'ling på et surfbræt) - SÆSONAFHÆNGIGT
- SUP-Pilates (Pilates på surfbræt) - SÆSONAFHÆNGIGT

Når vejret er til det trænes der gerne ude i det fri.

Jeg går ind for træning af kvalitet før kvantitet! - derfor små hold. Små hold sikrer, at du får optimal opmærksomhed og supervision under din træning.
Der er særligt fokus på core, ryg og skuldre.  Et stærkt korset er forudsætning for en sund og flot kropsholdning og en stærk ryg.
Brugen af f.eks. pilates apparater (maskiner) og redskaber som Formruller, Magic Circles, bolde etc., får du trænet hele kroppen igennem på en sjov og udfordrende eller modificerende måde.

Pilates skal ikke kun dyrkes hvis man har problemer med eller smerter i bevægeapparatet. Pilates er træning med kontrol. Pilates skal også gerne være en motiverende træningsform med  humor, sjov og ballade, med måde, naturligvis.


- Hvem er Pernille?
Jeg har i min unge år undervist i Aerobic, Fitness i min fritid. Jeg har altid været sportslig aktiv indtil jeg blev udlandsdansker i 90'erne. Som succesrig restauratør i udlandet, fik jeg en rygskade om måtte opgive min karriere. Efter at have været hele repertoiret af rygspecialister igennem, flyttede tilbage til DK og startede et nyt kapitel med interesse i  rehab/genopbygningstrænings-branchen for at undgå operation. Eftersom en bestemt træningsstil (Power Pilates) indenfor pilates, for mig, var den effektiveste træningsform - er jeg gået hele vejen i Pilatesverden. Efter en lang advanceret uddannelse med over 600 praktiktimer, 4 eksamner/moduler -  er jeg fuldt international certificeret  Power Pilates instruktør på alle pilatesmaskiner.

Inspiration og variation er også hentet fra div. tilkøbte kurser samt fra mine længervarende Pilates-rejser rundt i USA. Jeg har trænet med flere store Pilates-navne som Mari Winsor,Shari Berkowitz, Daren Gold, Susan Moran m.f.

Jeg føler mig priviligeret og har lige siden start, haft stor succes med min selvstændighed, som freelancer, herhjemme i DK.

2014  blev jeg tilbudt at komme og gæsteundervise samt arbejde som fuldtid personlig pilates træner i USA FL over 3 måneder, hvilket jeg ud over fantastiske oplevelser, har lært meget af.

CONTACT

Quiz