Top Local Places

Hvad kan du? - Mangfoldighed og medborgerskab i Gentofte

Bernstorffsvej 161, Charlottenlund, Denmark
Government Organization

Description

ad

Her kan du følge med i Gentofte Kommunes arbejde på handicapområdet, få nys om arrangementer, info om projekter, komme med idéer til, hvordan vi kan arbejde med handicappolitik og holde øje med ansøgningsfristerne i Den Borgerrettede Pulje.  Har du en god idé? – Så søg støtte!

To gange om året har du mulighed for at søge penge til projekter, der gør det lettere, enklere eller sjovere at leve med et handicap i Den Borgerrettede Pulje. Vi offentliggør ansøgningsfristerne her på siden samt på vores hjemmeside www.handicappolitik.dk og i Villabyerne.


Vi byder alle typer indlæg velkommen her på siden. Har du spørgsmål til handicappolitikken eller de konkrete projekter, er du velkommen til at skrive til os her eller sende en mail til Steen Suhr-Knudsen på ssk@gentofte.dk.

Vi svarer hurtigst muligt på hverdage mellem kl. 09.00-16.00. I nogle perioder har vi meget travlt, og der kan derfor gå nogle dage, inden vi svarer dig – men det betyder ikke, at vi har glemt dig!

Bag siden står handicappolitikkens projektgruppe, som holder til på rådhuset i Gentofte Kommune. Gruppen består af Steen Suhr-Knudsen, Lasse Dreboldt Olsen og Christian Madsen.

CONTACT

Quiz