Top Local Places

Danske Begravelser.dk Aps

Nyager 4, Brøndby, Denmark
Local business

Description

ad

Danske Begravelser har desværre ingen lokal bedemænd i det søgte postnr., som kan være fremme til hjemmebesøg, samtale og personlig betjening.

Vi anbefaler, at du vælger bedemand Per Holm, der med sin online-bedemandsforretning dækker hele Danmark med 24 timers døgnservice.

Per yder ikke hjemmebesøg, men hans bedemænd kan stadig være fremme på adressen inden for tre timer. De behøver blot ikke at være lokale.

Du bestiller Per Holm her på siden - gennemfør de syv simple trin, og han eller en af hans sønner kontakter dig derefter til en samtale inden for 15 minutter.

Vi arrangerer den ønskede handling fra start til slut, finder præsten, stedet, kirkegården og håndterer alt papirarbejdet. Vi tilbyder 24-timers landsdækkende døgnservice, også med henblik på rådgivning og indtastningsservice, hvor vi indtaster den fulde bestilling over telefonen.

Ring på tlf. 71 99 88 00, og få en uforpligtende samtale. Også om aften, i weekenden og på helligdage, med assistancekørsel til kapel for ophold forud for en arrangeret begravelseshandling.

Quiz