Top Local Places

Birkerød Bio

Hovedgaden 34, Birkerød, Denmark
Movie Theater
advertisement

Description

ad

✸  DOLBY Digital lyd  ✸  DOLBY 3D  ✸  Studierabat 10 %  ✸  Børnerabat  ✸  Torsdagsfilm  ✸   Velkommen til Birkerød Bios Facebook side.

Birkerød Bio kom til verden i 1922 og består i dag af 2 sale, 1 slik butik og en hyggelig café. Sal 1 består af 214 pladser af nye lækre sæder fra juli 2013, samt et godt stort lærred fra 2008. Sal 2 er fra 2004 og er en mere intim sal med 65 pladser, hvor alle sæderne kan lænes tilbage - ligesom de kan i sal 1.
Lyden i begge sale er digitalt fra Dolby, som er de største udbyder af digital lyd i verden - sal 2 har endda mulighed for at vise film i Dolby's 7.1 system. Dertil har Sal 1 mulighed for 3D forestillinger med Dolby 3D!

Vi vil gerne være en biograf hvor folk er glade for at komme, derfor vi vil gerne gå en ekstra længde for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse når man kommer og besøger os for enten at se film, eller bare sidde og hygge sig med venner/familien i vores café. I billetsalget sælger vi blandt andet rabat-klippekort og gavekort til biografen.

Nok er vi ikke blandt de største biografer i landet, men vi er med på premieren til de fleste film der bliver udgivet i Danmark.

Man kan tilmelde sig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside www.Birkeroedbio.dk

Har du spørgsmål eller forslag og ikke har mulighed for at komme og besøge os personligt, kan du ringe på 45 81 50 05 eller skrive en mail til Birkeroedbio@post.tele.dk eller skrive til os her på Facebook :) – vi er altid åbne for nye idéer


– Husk film skal ses i biografen, og helst i Birkerød Bio :)

✸  Telefoniske henvendelser på 45 81 50 05

✸ God 3D oplevelse med DOLBY 3D!

✸ Studierabat 10% mod forevisning af gyldigt studiekort

✸ Børnerabat på film med censur  ''Tilladt for alle'' eller
    ''Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år''

✸  Torsdag's film hver Torsdag kl 10:00 - Billetpris kr. 65 - Dørene åbnes kl 9:30

✸  Parkering på begge sider af hovedgaden med 2 timers gratis parkering

✸  Åbningstider - Vi åbner en halv time før første forestilling

CONTACT

Recommended Before and After transformation