Top Local Places

Sundhedsplejen i Ballerup kommune

Platanbuen 1, Ballerup, Denmark
Organization

Description

ad

Sundhedsplejens side for familier med børn fra 0-6 år. Her deler vi nyheder fra sundhedsplejen, samt relevante links fra SST og lign.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sundhedsstyrelsen er i dag ude med helt nye anbefalinger for fysisk aktivitet for hhv. børn under 1 år og børn fra 1-4 år.. Anbefalingerne kan ses her: https://sundhedsstyrelsen.dk/da/nyheder/2016/smaa-boern-skal-hoppe,-lege-og-tumle-saa-meget-som-muligt

facebook.com

Babymassage Kulturhuset Skovlunde

Babymassage Kulturhuset Skovlunde
facebook.com

❗️Husk at der ikke er åbent hus i dag, da vi alle er på kursus..❗️

facebook.com

Ny bog om mad til små børn

facebook.com

Vi er desværre nødt til at aflyse åbent hus i denne uge, da alle sundhedsplejerskerne er på kursus på torsdag. Ved haste-spørgsmål kontaktes sundhedsplejen på tlf: 44773894 ml. 8-14.

facebook.com

Vi er meget glade for at kunne fortælle, at vi fra februar kan tilbyde både 1 1/2 og 3 1/2-års-besøg til alle familier i Ballerup 😊 Her vil der være mulighed for at drøfte emner, der er aktuelle for lige præcis jeres familie. Det kan være søvn, mad, udvikling, trivsel, institutionsliv, renlighed, opdragelse mm. Vi vil bestræbe os på at kontakte alle, men I er også velkomne til at tage kontakt til jeres sundhedsplejerske for at lave en aftale. Hvis I er tilflyttere og endnu ikke har fået en sundhedsplejerske tilknyttet, kan vi kontaktes på hverdage ml. 8-14 på tlf 44773894.

facebook.com

Timeline Photos

Sundhedsplejen ønsker alle et rigtig godt nytår..:) I næste uge starter barselscafe op i Skovlunde kulturhus. Arrangementerne er gratis og alle er velkomne. Vi glæder os til at se rigtig mange..:) Husk at fædre også er velkomne..;)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz