Top Local Places

Miracle Buddyshop - it konsulenthus

Borupvang 2c, Ballerup, Denmark
Computers/technology

Description

ad

Miracle Buddyshop Til Virksomheden:

Derfor skal BuddyShop bruges!

De disponible konsulenter kan opdeles i to kategorier:

Den ene kategori er Miracles egne it-udviklere og rådgivere. Her findes et stort udvalg af kompetente medarbejdere med fokus på databaser og systemer af enhver art. De er overlegne mestre i Oracle og kendt for at være problemknusere, som løser de problemer ingen andre kan løse. Desuden udgør de og deres forbindelser et stort netværk, som din virksomhed kan trække på under samarbejdet.

Den anden kategori er freelancere. De er baggrunden for BuddyShops tilblivelse. Før i tiden er Miracle indimellem blevet spurgt om vores konsulenter kunne hjælpe med en opgave, men har været nødt til at sige nej, fordi opgaven ligger uden for de felter vores konsulenter normalt arbejder med.
Hos Miracle betragter vi kunderne som venner, og vil gøre alting for at hjælpe kunden så godt som muligt. - Her kommer freelancerne ind i billedet.
Med det stadigt voksende kartotek af dygtige freelancere, der har mange nyttige og fuldt udbyggede kompetencer, kan vi nu tilbyde at hjælpe virksomheder med opgaver, vi før i tiden blev nødt til at vælge fra.

Ved at vælge BuddyShop sparer din virksomhed den kostbare tid og pengene, ved at opslå en stilling og håndtere den efterfølgende arbejdsbyrde, der ligger i at udvælge den helt rigtige kandidat. BuddyShop gør alt arbejdet for dig.


Det eneste du skal gøre, er, at formulere hvad du præcis ønsker dig af konsulenten.

Jo bedre du formulerer dine ønsker, jo bedre passer konsulenten til dine forventninger.

Miracle BuddyShop giver dig følgende fordele:

1. Stort netværk af erfarne konsulenter
2. Leveres med Miracles kvalitet og garanti
3. Til Miracle priser og aftale vilkår


Som freelancer:

Har du kompetencer indenfor it og lyst til at indgå i et stort netværk af freelancekonsulenter?

Så er du velkommen til at sende dit CV til Jens Morten Hansen jmh@miracleas.dk, og på den måde blive en del af BuddyShops konsulentdatabase.
Miracle BuddyShop er muligheden for dig, der vil opleve en spændende hverdag og afprøve og udvide dine egne faglige spidskompetencer igennem spændende it-projekter
BuddyShop har et stort kundekartotek af it-udviklings og rådgivningsvirksomheder som altid er på udkig efter dygtige udviklere og rådgivere, der kan indgå i projekter af større eller mindre karakter.
I projekterne kan dit bidrag være alt fra timearbejde til freelancestillinger og fuldtidsstillinger. Alle skal dog sikres et højt kvalitetsniveau.

Med BuddyShop får du mulighed for at vælge de jobs du finder mest udfordrende og udviklende.Vi er altid åbne for en snak om samarbejdsmuligheder, så ring til Jens Morten Hansen på (+45) 20 87 17 21 og hør hvad BuddyShop kan gøre for dig.

CONTACT

Quiz