Top Local Places

Coach-Fitness

Vadstrupvej 61, Bagsværd, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

Coach-Fitness er dit center for personlig træning.
Et anderledes fitnesscenter, KUN for dig som ønsker en Personlig Træner.  Jeg står op hver morgen med den mission at hjælpe dig frem til en bedre form og en sundere livsstil med masser af energi og overskud.  Min vision er at tilbyde dig et center, hvor den personlige kontakt er i højsædet samt, at du skal opnå resultater med din træning.

DIN PERSONLIGE TRÆNER
Min passion er at skabe varig sundhed fyldt med overskud og glæde i hverdagen. Gennem mange års erfaring som personlig træner ved jeg at støtte og hjælp fra en professionel er altafgørende, hvis du gerne vil bevare vægttabet eller den gode form resten af livet. Den personlige kontakt hvor jeg hele tiden inspirerer dig er nøglen til, at du altid er motiveret og dermed opnår varig sundhed.

Jeg er selvfølgelig certificeret personlig træner og har flere års erfaring med personlig træning. Mine spidskompetencer er vægttab, kondition og øget styrke og udholdenhed. Ydermere har jeg en baggrund i Sports Management med speciale i fitness og motivation. Min teoretiske ballast er derfor også solid og jeg har den nødvendige erfaring der skal til for at hjælpe dig til succes.

DIT PERSONLIGE CENTER
Drømmer du om at have fitnesscentret for dig selv? Jeg tror på, at tryghed og en rolig atmosfære uden maskiner, myldretid og stirrende blikke vil øge udbyttet af træningen. Derfor er mit center KUN for dig som er tilknyttet et forløb med mig som personlig træner. Ikke noget med medlemskaber til alle og enhver. Du får et center, hvor træningen er sjov og anderledes, og hvor jeg altid har fokus på dig og din udvikling.


Indvendigt vil du finde maskiner og udstyr til en mere funktionel træning, hvor frivægte, egen kropsvægt og core-træning er i fokus. Derudover ligger centeret i naturskønne omgivelser, kun et stenkast fra Smørmosen og Fedtmosen, som også giver mulighed for en sjov og anderledes træning.

PRISER
Indtil videre skal du ind på min hjemmeside og se priserne - www.coach-fitness.dk

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Coach-Fitness's post

EN OPFØLGNING PÅ MALTE: Malte har nu haft 8 timer med mig og man må sige det går fremad. 8,3 kg. fedt er forsvundet og derudover har han øget sin muskelmasse med 2,2 kg. Det er super godt arbejde og vores samarbejde er helt fantastisk, hvorfor Malte har valgt at lade sig "piske" af mig lidt endnu. Målet er klart. Vi skal af med yderligere 13 kg. fedt, inden sommerferien. God arbejdslyst Malte ;)

Photos from Coach-Fitness's post
facebook.com

Timeline Photos

KAN I HUSKE SARA? Sara valgte at forsætte sit forløb efter efterårsferien. På det første forløb tabte hun knap 8 kg. fedt og motivation var i top, hvorfor målet var klar. Endnu mere ned i vægt samt løbe 15 km. til nytår. Her halvvejs inde i forløbet er motivationen (næsten) intakt. Sara har smidt yderligere 3,4 kg. fedt og løber nu 9 km. uden problemer. Trods julefrokoster og andre overspringshandlinger er jeg sikker på, at vi nok skal komme i mål 😁 Godt arbejde Sara

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Coach-Fitness's post

MØD MALTE: Mange personlige trænere viser kun før og efterbilleder. Det laver jeg nu om på. Malte startede hos mig i sidste uge og over de næste måneder skal jeg være med på sidelinjen for at få ham: 1) Ned i vægt 2) Godt og sikkert igang med at løbe, efter en knæskade. Som billederne viser har Malte på én uge tabt 2,8 kilo fedt samt bibeholdt sin muskelmasse. Det må siges at være en rigtig god start. Derudover er vi stille og roligt gået i gang med at løbe og med den fart vægten går nedad, kan vi meget snart bygge endnu mere på. Næste vejning af Malte er lige inden jul :)

Photos from Coach-Fitness's post
facebook.com

Timeline Photos

MOR OG DATTER MED SLAG I: Tina og hendes datter Sara har netop afsluttet et 10 ugers KickStart forløb. For lidt over to år siden var mor Tina involveret i en bilulykke, med blandt andet en stærkt medtaget rygsøjle til følge. To kiropraktorer sagde, at hun ikke skulle træne, overhovedet, og hun nok skulle forvente at være på medicin resten af livet. På 10 uger har Tina fået meget mere bevægelighed i ryggen og vigtigst af alt, smerterne er næsten væk og hun tager ikke længere medicin mod dem. Nå ja, og så har hun også tabt 4,4 kg. fedt. Sara havde mistet motivationen og ville gerne igang med en sundere livsstil med regelmæssig træning, sund kost samt at tabe nogle kilo. Foruden en markant øget styrke har Sara haft stor succes i køkkenet og så har jeg fået overtalt hende til at deltage i et 15 km. løb til nytår. Med et par byture i bagagen har Sara stadig bevaret fokusset og motivationen, hvilket har gjort hende 7,6 kg. lettere. Sara har valgt at fortsætte i et nyt forløb frem til nytår og Tina skal prøve at holde kursen på egen hånd. Dog med mig med på sidelinjen. I er begge uendelig seje og jeg glæder mig til at følge jer fremover.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

DET HANDLER OM LIVSSTIL, MEN: Jeg gør meget ud af, at der skal være plads til alt, selvom man gerne vil have en sundere livsstil. Jeg er ikke en af de fanatiske personlige trænere med billeder af verdens sundeste kost eller trænings- selfies. MEN, når to kunder giver alkohol i fødselsdagsgave, så skal jeg nok begynde at ændre min argumentation 😁 tak for gaverne og god efterårsferie.

Timeline Photos
facebook.com

Informare Per Resistere

Ikke to mennesker er ens og vi har alle vores kampe, men glem ikke, at alt kan lade sig gøre.

facebook.com

Timeline Photos

MAN KAN ALTID PRØVE AT BESTIKKE TRÆNEREN. Men det giver ikke varme-fri :-) Tak for den skønne orkidé

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

SÅ KOM DER LIDT UDSTYR: Yogamåtterne er ankommet og der er stadig to pladser tilbage på mandag/torsdags holdet, som starter mandag d. 25 april kl. 18:40.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

4,8 KG. FEDT PÅ 9 DAGE. ER EN KUR EN GOD IDÉ? Som udgangspunkt er jeg imod, at man går på kur. Jeg arbejder med varrig sundhed og min filosofi er, at man skal spørge sig selv om man kan se sig selv gøre ændringerne resten af livet. Er svaret nej, er det nok en dårlig idé at starte på det. Når det så er sagt kan en kur/bootcamp være et godt værktøj til at booste sit vægttab og motivation. Det er bare YDERST vigtigt, at man følger op og får implementeret gode vaner efter en kur så man ikke havner i en rutsjebaneeffekt. På billedet kan I se en kunde som sideløbende med træningen har været på C9, hvor vi vejede på førstedagen af kuren (øverst) og så igen 9 dage efter kuren var slut. (nederst) I alt et vægttab på 4,8 kg. rent fedt og samtidig beholdt sin muskelmasse. En kur med den rette vejledning kan altså i den grad godt bruges i processen til varrig sundhed. Hvis I vil høre mere om C9 kan I skrive i kommentarfeltet og så skal jeg nok sende jer videre. MEN husk. Der er ingen nemme veje til varrig sundhed. Det kræver tid, sunde kostvaner og den rigtige træning.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Coach-Fitness's post

BREAKING NEWS. Her et lille år efter coach-fitness' åbning er det mig en glæde, at kunne meddele at jeg har udvidet forretningen så jeg nu får dobbelt så meget plads. Det betyder blandt andet, at der kommer et holdrum, hvor vi blandt andet kan lukke døren så der er 100% fokus på den enkelte :-) Yderligere vil det fra d. 25 april være muligt at dyrke yoga. Se hjemmesiden for mere info. Her er lidt billeder af det nye område som over de næste måneder vil blive ligeså hyggelige som du nuværende. God dag

Photos from Coach-Fitness's post
facebook.com

Photos from Coach-Fitness's post

KAN I HUSKE KATJA? Katja har siden november tabt yderligere 8 kg. Og har dermed rundet et samlet vægttab på 20 kg. Det er super flot klaret. Nu har hun valgt igen at komme under min kommando og starter på mit SommerFit hold om 2 uger. Som I kan se er hun glad for fodbold og Liverpool, det skal vi have gjort noget ved. "Katja, når du har tabt yderligere 10 kg vil jeg give dig en Crystal Palace trøje så det passser bedre til din smukke krop" ;)

Photos from Coach-Fitness's post
facebook.com

Timeline Photos

HVAD ER DET FOR EN PÅSKEHUMOR? Men okay, hvis det kan skabe motivation så må man godt smadre trænerens hoved :-) god påske til alle

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Coach-Fitness

Haga

Bagsværd, Denmark
High School

Josteinsvej

Bagsværd, Denmark
Local business