Top Local Places

Assens Marina

Næsvej 29, Assens, Denmark
Marina

Description

ad

Her i Assens marina  Lystbådhavn / Marina

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er marinaen klar til at banke friske pæle ned, i stedet for de knækkede pæle.

facebook.com

Prammen med gravemaskinen har nået arbejdspladsen og skal i den rigtige position. Dette gøres ved hjælp af gravemaskine og prammens støtteben.

facebook.com

Så er der tid til uddybning!

facebook.com

I Assens Havn er der i tiden - uddybning i gang. En gravemaskine på en pram graver mudderet op, og prammen flyttes gennem havnen, efterhånden som den arbejder sig igennem til den ønskede dybde. Men hvis nu ikke slæbebåden er til rådighed, må prammen klarer, at flytte sig ved egen hjælp. Her ses hvordan prammen, ved hjælp af gravmaskinen, kan padle sig gennem havnen. Det giver mening, at kalde det en "romaskine"

facebook.com

Nu er referatet fra marinaens generalforsamling tilgængeligt. Det kan læses på Assens Marina's hjemmeside, ved at klikke på følgende link: http://www.assens-marina.dk/wp-content/uploads/2018/01/Assens-Marina-Referat-fra-ordin%C3%A6r-generalforsamlingen-2018..pdf

facebook.com

Assens Marina set lidt fra oven. Her kan man se hvor godt beskyttet marinaen ligger i forhold til Lillebælt. Selve marinaen ligger inden for Næs, Så hårdt vejr og isskruninger når ikke ind til bådene. Man kan i baggrunden se en af de små-øer, som gør lillebælt ved Assens til et atraktivt sejlvand. Der findes selvfølgelig også andre havne, der har lige så sikker en beliggendehed, for eksempel Øer-havn på Djursland. Men jeg er glad for min Marina.

facebook.com

I Assens Marina er der taget alvorlige skridt i forbindelse med overvågning af bådene på vinterpladser. Her ses en kammofleret kampvogn, klar til at rykke ud, hvis det skulle være behov derfor.😅

facebook.com

Assens Havn - set fra syd en stille dag i januar, hvor et uddybningsfartøj ligger i indsejlingen til havnen. Der er nogle få både ved broerne i marinaen. Det er de optimister, der tror på nogle gode sejler-dage vinteren over.🙂🙂

facebook.com

I Assens Havn er en uddybning i gang i disse dage. Det betyder, at havnen og værftet, kan tage skibe ind, som har en dybdegang på 7,5 m og i Marinaen kan vi modtage skibe, som har en dybdegang på 3m.

facebook.com

Der har været afholdt genneralforsamling Foa andelshaverne i Assens Marina, søndag den 14/1-2018. Dagsordnen var ifølge vedtægterne. Formandens beretning var det punkt der tog det meste af tiden, for der var sket mange ting det forgangne år. Referatet fra mødet kan læses på marinaens hjemmeside, når det er renskrevet. Det kan findes via følgende link: http://www.assens-marina.dk/fastliggere/amba/generalforsamlinger/ Helge

facebook.com

Din mening er UNIK. Vi ønsker at forbedre marinaen i Assens, Derfor spørger vi netop dig, vil du hjælpe os ved, enten med få ord, eller flere, at beskrive hvad du forventer af en god marina.

facebook.com

I Assens er de fleste både taget op på vinterpladserne om vinteren. MEN - for de sejlglade, som ikke har taget båden op, er der stadigvæk mulighed for en dejlig sejltur. Blot skal man være klædt godt på. Og i Assens Marina kan båden godt være i vandet vinteren igennem.

facebook.com

Quiz