Top Local Places

Assens Skibsværft A/S

SØNDRE HAVNEVEJ 2A, Assens, Denmark
Industrial Company

Description

ad

Assens Skibsværft A/S er eksponent for mangeårige skibsbyggeri med
tradition for personlig service og et venligt smil.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Alle medarbejder på Assens Skibsværft ønsker H.K.H Kronprins Frederik et stort tillykke med de 50 år, Peder har hejst flaget. God dag til alle.

facebook.com

Svitzer Skuld ved at være klar til afsejling, efter et par uger på værft ophold. Tak til Peter og hans besætning.

facebook.com

Prøvesejlads. Så er Georg Stage tilbage i havn efter vellykket prøvesejlads. Skibet er snart klar til afsejling efter stor renoverings arbejde.

facebook.com

Georg Stage - så blev der lige skuret og skrubbet. vi går ind i de sidste uger for afslutning af det store renoveringsarbejde.

facebook.com

Så kom den sidste mast på plads. Der bliver lakket inventar . Tak til medarbejder der trodser det gode vejr og giver den en skalle her i weekenden, inventar/tømrer - maler samt elektriker😄👍

facebook.com

Fantastisk firma tur med skibet HAVET, vi takker besætning for mega god service og dejlig mad. En tur der varmt kan anbefales. Der blev hygget og ved et godt teamwork, fik vi også sejlet op og ned😄HAVET har hjemstavn i Assens, ejes Idag af SUMMERBIRD, og kan lejes til ture.

facebook.com

Georg Stage, så kom mast nr.2 på plads.

facebook.com

2 Katamaranfærger i dok samtidig. Accomplisher og Lillgrund. Lillgrund er bygget på Assens Skibsværft i 2007, og er i Assens for årligt syn. Accomplisher er bygget i Norge i 2012.

facebook.com

Lady Mathilde fra Holland dokkes ind fra morgen stunden. Hun er bygget i 1995 og er 88 meter lang.

facebook.com

Oregon Pine er lagt, en meget tilfreds værft direktør besigtiger det flotte resultat på Georg Stage.

facebook.com

Georg Stage- så kom den ene mast på plads.

facebook.com

Bitten Clausen til årligt eftersyn, men med udvidet reparationsomfang. Total renovering af 2 stk Schottelben fra Rolls Royce. Derudover er der indbygget 2 store buffertanke , som reducer olieforbruget i deres varmesystem, hvilket gør færgen grønnere😄 alt opbygget af Assens Værft. Færgens ene rampe har været demonteret for udskiftning til nye hængsler. Alt udført på 4 døgn. Søren og hans besætning klar til fart med en grønnere Bitten Clausen😄👍

facebook.com

Quiz

NEAR Assens Skibsværft A/S

Helnæs Made

Assens, Denmark
Local business