Top Local Places

Hammershus Fairtrade

Strandvejen 80, Allinge, Denmark
Marketing Agency

Description

ad

Hammershus Fairtrade importerer fairtrade kunsthåndværk i høj kvalitet og arbejder for bæredygtig udvikling i Afrika. http://hammershusfairtrade.dk HAMMERSHUS FAIRTRADE arbejder for bæredygtig udvikling og fattigdomsreduktion i Afrika gennem : Produktion, design, import og salg af Fair Trade godkendte produkter, støtte til producenter og samarbejdspartnere i Afrika, events, oplysning og fundraising.

Vi beskæftiger ca. 650 mennesker i Ghana og Burkina Faso.

Vi sælger vores produkter i 750 butikker i Europa. Forhandler findes på hammershusfairtrade.dk

Butik og showroom : Havnegade 5, 3770 Allinge.CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi har stadig nogle enkelte pladser på studierejsen til Ghana - absolut en oplevelse for livet i meget venligt og gæstfrit land !

facebook.com

Det blev Sisse Svensson fra Rønne, der vandt årets julelodtrækning om en håndflettet kurv fra Bolgatanga i Ghana. Sisse hentede i går kurven i vores julebutik i Havnegade, Allinge, Bornholm, Denmark. I dag lørdag har vi åbent til kl. 14.00. Derefter kan vi kontaktes på 2424 3131 / 2424 3129. Vi siger tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere - ønsker glædelig jul og godt nytår - og sender en hilsen fra Hammershus Fairtrade og alle vores producenter i Afrika !

facebook.com

Mads Westermann, Bornholms Tidende, har skrevet en 4 sider lang artikel, der meget præcist indrammer meningen med det arbejde vi laver i Ghana og Burkina Faso. Flot illustreret af Jacob Crawfurd og Berit Hvassum. Og vi er stadig parate til den sidste julehandel i Havnegade, Allinge, Bornholm, Denmark.

facebook.com

Bæredygtige Julegaver ? Job til 650 mennesker i Ghana, Burkina Faso. Nu også varer fra Uganda og Madagascar. Vi har netop landet endnu en container fra Afrika og fået masser af nye varer i Hammershus Fairtrade, Havnegade 5 i Allinge, Bornholm, Denmark. Ring eller skriv på 2424 3131 / 2424 3129 for åbning eller kig forbi tirsdage, fredage og lørdage i december. Eller find en af vores mange forhandlere på hammershusfairtrade.dk Vi trækker lod om en stor kurv fra Bolgatanga, efter eget valg, blandt alle der har delt dette opslag senest 20.12.17. Husk at skrive at du har delt.

facebook.com

Hammershus Fairtrade sponsorerer 4FairLife og Skoleliv i Nepal's Anderledes Julebanko torsdag den 30.11. kl. 17.30, Svanevej 22, 2400 Kbh. NV. Du kan dele og deltage i lodtrækningen. Husk at skrive at du har delt 😀 Se mere i Annette Heicks video.

facebook.com

Fra ugen der gik - besøg og leverancer af kurve, messingfigurer og læderæsker hos Ofeig & Ko - Garn & Strik, Garnlageret, Tina Elholm Bonde i Haderslev, Sonderjylland, Denmark, Haugård - retro og design i Kolding, Denmark, HusetHansen.dk i Fredericia, Fair Trade Butik Salam i Vejle, Denmark, Tranquebar Rejseboghandel i Borgergade, København, Verdens Bedste Gaver og Afrikakurven.dk, NGUVU. Vi fik også tid at møde Buster Norsk fra Dansk Handicap Forbund, der modtog 10 gode computere, som skal sendes til handicappede i Ghana. Vores metalmøbler, papirkurve og bakker fra Galerie Hamed Ouattara, Ouagadougou, Burkina Faso kan nu også købes hos Tranquebar Rejseboghandel.

facebook.com

Fra ugen der gik - et udpluk af besøg hos vores kunder og spændende møder med nye samarbejdspartnere. Nye leverancer af kurve til Afrikakurven.dk NGUVU, der er et bæredygtigt julegavekoncept. Besøg hos vores nye kunde Kasouga i Køge, møde med Globalt Fokus om Verdensmålenes Telt på Folkemødet de næste 3 år. Bestyrelsesmøde i Fair Trade Danmark omgivet af vores udstilling hos Lunds garn i Odense, Denmark, der samtidig fik nye forsyninger af kurve fra Ghana. Også tid til leverancer, bl.a. fra Huset ved Havet i Zimbabwe, til Fair Trade Lolland, HelleK Kunst&Design, Fair Trade Butik Karibu og garnbutikken ArticO i Otterup, 4FairLife møde med Dansk Handicap Forbund om udviklingsprojekter i Ghana, og endeligt meget inspirerende møde om branding og evt. fremtidigt samarbejde med Rigetta Klint fra slowfashionhouse. Tilbage på Bornholm - Velkommen til oplevelsernes ø 😀

facebook.com

Udstillingen om en kurvefller landsby i Ghana åbner hos Lunds Garn lørdag den 4.11. og fortsætter året ud. Lunds garn sælger kurve fra landsbyen og de er utrolig velegnede til garn og strikketøj.

facebook.com

En dag i landsbyen ! Vi er på besøg i det lille landområde omkring Nyariga omkring Bolgatanga i det nordlige Ghanas Upper East Region. Her holder vores samarbejdspartner og kurveproducent Peter Agandaa Fair Baskets (PAFB) til. PAFB beskæftiger i dag ca. 500 mennesker - hovedparten kvindelige flettere. Vi nærmer os tidspunktet, hvor næste skibscontainer med kurve skal afgå til Danmark. Hver dag sender de forskellige flettegrupper kurve frem, der godkendes og afregnes. Der sættes læder på hankene og de pakkes - og til sidst sendes 2.900 kurve med lastbil 850 km sydpå, hvor de sammen med andre varer pakkes i containeren, som vi nu modtager midt i november. Samme procedure mange gange om året - men altid fyldt med mening : indtægter og beskæftigelse i et fattigt landområde i Afrika - og til stor glæde for slut-kunderne i Europa, der får smukt udført håndarbejde og brugskunst.

facebook.com

Så har vi fået nye stole, bakker og papirkurve fra designeren og kunstneren Hamed Ouattara i Ouagadougou, Burkina Faso. Alle Hameds produkter er fremstillet af brugte olietønder. Du kan se et lille udvalg her. Kontakt os for mere information her på Facebook eller på info@hammershusfairtrade.dk

facebook.com

HAMMERSHUS FAIRTRADE arbejder for bæredygtig udvikling og fattigdomsreduktion i Afrika gennem : Produktion, design, import og salg, støtte til producenter og samarbejdspartnere i Afrika. Vi beskæftiger ca. 600 mennesker i Ghana og Burkina Faso Where I'm from i Vestafrika. Vi sælger vores produkter i 750 butikker i Europa. Find nærmeste forhandler på hammershusfairtrade.dk eller kontakt os på info@hammershusfairtrade.dk Butik og showroom : Havnegade 5, 3770 Allinge.

facebook.com

Så er vi tilbage i Vejle, Denmark på den halvårlige Garn- og tekstil messe. Vi udstiller kurve, messingfigurer og læderæsker fra Ghana og Burkina Faso i Vestafrika. Her et lille udvalg af friske fotos fra vores mesterfotograf, Jacob Crawfurd, Crawfurd Media - Film & Photography. Kontakt os for mere information på info@hammershusfairtrade.dk eller her på Facebook.

facebook.com

Quiz