Top Local Places

Matas Webshop

Rørmosevej 2, Allerød, Denmark
Health/beauty

Description

ad

På www.matas.dk finder du mere end 16.000 skønne varer, herunder en række særlige mærker, som du ikke kan finde i butikkerne. I Matas Webshop finder du masser af inspiration og gode tilbud. Vi har Danmarks største udvalg indenfor skønhed, sundhed og velvære. Lige fra Matas egne striber til eksklusive mærker, samt en række varer du ikke finder i vores mange butikker.

Står du og skal give en gave, har vi mange gode idéer i Matas Webshop. Se mere på www.matas.dk/gaver. Når du køber en gave i Matas Webshop, kan vi pakke den ind, vedlægge et personligt til- og fra kort, samt sende pakken direkte til modtageren.

Varer købt i Matas Webshop kan byttes i alle Matas butikker indenfor 14 dage. Husk at vælge byttemærke i indkøbskurven.

Fragten giver vi gerne gratis ved køb for mere end 399 kr. – ellers koster det fra 10 kr. Se vores fragtformer her: http://www.matas.dk/fragt
Vi leverer lige til din adresse, eller til dit arbejde. Forventet leveringstid er 1-3 hverdage – nemmere kan det ikke være.

Har du spørgsmål til en konkret ordre, så kontakt os direkte på webshop@matas.dk – eller på tlf. 48 16 54 09 på hverdage i tidsrummet 09.00-15.00

CONTACT

Quiz