Top Local Places

Pilates Holdet i Kanalens Kvt. 198

Kanalens Kvt. 198, Albertslund, Denmark
Yoga Studio

Description

ad

I motionsrummet i Kanalens Kvt. 198 i Albertslund er der hver tirsdag Pilates undervisning fra kl. 17.30-19.00. Kontakt underviser Pia Elsberg på 60354632 OBS NYT ANG. DELTAGER BETALING GÆLDENDE FRA MARTS 2017:
Hvis du har lyst til at prøve om Pilates er noget for dig så kan du komme til en gratis prøvetime. Som ny deltager betaler man fra den måned man starter og binder sig for den efterfølgende periode.
Man betaler derefter for perioden januar-maj og igen fra september-december. Der er sommerferie lukket i juni, juli og august. Hvis man bor i Kanalens Kvt. betaler man 100,- pr måned dvs. 500,- for perioden januar- maj og 400,- for perioden september-december. Som ikke bosat i Kanalens Kvt. betaler man 150,- pr. mdr. dvs. 750,- for perioden januar-maj og 600,- for perioden september-december. Betalingen vil være til forfald i januar og september måned og skal overføres til mit Bo-Vest konto nummer som udleveres ved tilmelding.

OM PILATES:
Pilates er en skånsom motionsform som de fleste kan være med til. Hvis man har skader eller nogle skavanker så er det en god ide at få grønt lys fra sin læge eller evt. behandler (fysioterapeut el.lign.) før man begynder på træningen.

Så hvis du har lyst til at få styrket din ryg og mavemuskler, samt forbedre din balance og dit generelle velvære så bare duk op.

PRAKTISK INFORMATION:
Husk behageligt tøj du kan bevæge dig frit i samt evt. et lille tæppe til afspænding og vand. Håber vi ses :)

CONTACT

Quiz