Top Local Places

Dansk Isolering

Engvej 32, Aabenraa, Denmark
Company

Description

ad

Dansk Isolering udfører billig loftisolering og hulmursisolering til kr. 159 pr. m2 inkl. moms. Vi laver også Teknisk Isolering og Facadeisolering. Dansk Isolering er en LANDSDÆKKENDE isoleringsvirksomhed. Dansk Isolering har til formål at tilbyde loftisolering, hulmursisolering og isolering af etageadskillelse til den nuværende og fremtidige boligmasse i Danmark, herunder parcelhuse, boligforeninger, kommunale ejendomme og virksomheder.

På årsplan løser Dansk Isolering ca. 1.000 isoleringsopgaver i hele Danmark fordelt på mere end 100.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser, facadepuds og Teknisk Isolering (primært rør og ventilation.

Den store mængde og vores lave administrationsomkostninger gør, at vi kan tilbyde billig pris på hulmursisolering, loftisolering, facadeisolering og teknisk isolering

Dansk Isolering bruger ROCKWOOL mineraluldsgranulat (stenuld) til hulmursisolering, loftisolering, facadeisolering og teknisk isolering. Vi er naturligvis medlem af Indblæsernes Garantifond ligesom vi er aut. ROCKWOOL Indblæsere, Aut. Rockwool Partner og medlem af Dansk Byggeri.

Dansk Isolering har stor know-how inden for isolering af nybyggerier. Vi hjælper med alt inden for isolering - også drøftelser omkring U-værdier og isoleringstykkelser tilpasset nuværende og kommende bygningsreglementer.

Morten, der fungere som daglig leder af den tekniske afdeling (Facadeisolering og Teknisk Isolering), er uddannet konstruktør og har arbejdet med isolering siden færdiggørelsen af sin uddannelse i 2008 og er vores interne ekspert.


Dansk Isolering kan, som følge nyere og kraftig maskinpark samt tfaglærte personale, håndtere meget store loftisolering og hulmursisolering ad gangen. I løbet af 2013 har vi isoleret mere end 35.000 m2 loft med 400-600 mm på store plejehjemsbyggerier, skoler og boligforeninger. Dertil kommer 2-3 daglige loftisolering og hulmursisolering for private.

Velkommen til Dansk Isolering :-)

Med venlig hilsen
  
Martin Brink
Indehaver

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Teknisk isolering laerling 2016

facebook.com

Dansk Isolering

Bestil et tilbud på loftisolering: http://www.danskisolering.dk/loftisolering.html

facebook.com

Photos from Dansk Isolering's post

Renovering og ombygning/opbygning af vores nye kontor tager form - herligt 😃

Photos from Dansk Isolering's post
facebook.com

Sådan sparer du penge ved at tænde bedst for varmen

God artikel omkring termostater og brug af disse - mange gode fif. http://jyllands-posten.dk/livsstil/bolig/ECE8359361/saadan-taender-du-bedst-for-varmen/

facebook.com

Photos from Dansk Isolering's post

Godt nytår til alle :-) 2016 starter lidt køligt, men ingen panik: Vi er klar til at isolere r.... ud af bukserne ;-) NY ADRESSE i 2016 2016 bliver et fantastisk år for Dansk Isolering og vores kunder. Vi flytter i større lokaler - sådan cirka 2.000 m2 større. P.t. er hovedlageret placeret midt i Aabenraa hvilket vi har været glade for, men de seneste års vækst, har gjort pladsen trang og placeringen besværlig. Nu flytter vi til Rødekro, tæt på motorvejen og dermed tættere på resten af Danmark. Det vil medføre endnu bedre lagerfaciliteter og bedre logistik så vi fremadrettet vil være lagerførende på endnu flere isoleringsprodukter og derfor endnu bedre kan tilpasse produkter med projekter. Et øget lager vil også sikre at vi kan købe bedre hjem og dermed bibeholde vores lave priser (og måske være endnu skarpere på andre ;-)). Vi vil løbende i 2016 poste fotos fra den nye adresse og den omfattende renovering. Januar, februar og marts bruges på at gøre bygningen lidt mere fotogen - brunt er vist ikke længere en modefarve :-). Vi satser på indflytning medio marts 2016 og vi glæder os til at vise jer vores nye lokaler samt at servicere jer fra dem. Med ønsket om et godt og lykkebringende 2016 Team Dansk Isolering :-)

Photos from Dansk Isolering's post
facebook.com

Quiz