Top Local Places

Gradska kavana Zaprešić

Trg žrtava fažizma 2, Zapresic, Croatia
Pub

Description

ad

Zaljubljenici u ispijanje vrhunske kave, listanje novina i druženje dobili su mjesto u centru grada kakvo zaslužuju. Mjesto dostojno imena Gradska kavana. Zaljubljenici u ispijanje vrhunske kave, listanje novina i druženje dobili su mjesto u centru grada kakvo zaslužuju. Mjesto dostojno imena Gradska kavana.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Traže se konobari za Gradsku kavanu!!! Ozbiljno zainteresirani javite se u Inbox!!!

facebook.com

Traže se konobari za gradsku kavanu! Ozbiljno zainteresirani javiti se u Inbox!

facebook.com

Dobro jutro :)! Posjetite nas između 07 - 09 h i uživajte u svojoj omiljenoj kavi po promotivnoj cijeni! Svakoga dana. Baš svakoga. Očekujemo vas!

facebook.com

Ne propustite našu posebnu ponudu, svaki petak, subotu i nedjelju od 21 - 23 h, uživajte u svim pićima po 30% nižim cijenama (osim kava i čajeva)!

facebook.com

facebook.com

Dođite i probajte razne čajeve sa pravim komadima voća i bilja!! 20 vrsta čajeva samo za vaša nepca!!! Samo za vas u Gradskoj kavani u Zaprešiću!!

facebook.com

TRAŽE SE KONOBARI U GRADSKOJ KAVANI U ZAPREŠIĆU!!! PORUKE U INBOX...

facebook.com

Naše žensko pojačanje. Uvijek nasmijana Tea.

facebook.com

4 umjetnosti u GK

Što se dogodi kad se zaprešićke umjetnice udruže i stvore predivnu večer na kojoj možete uživati u plesu, glazbi i pjesmi, poeziji i slikarstvu? Čarolija, naravno. Ali, nemojte nam vjerovati, dođite i pogledajte sami. ULAZ SLOBODAN - DONATION BOX PO ŽELJI. POEZIJA: Zorica Krističević Avdagić već dugi niz godina stvara ljepotu u formi stihova. Putovanje kroz vrijeme i prostor smatra svojim ciljem, a rezultati su ukoričeni u trima tiskanim zbirkama poezije i trima digitalnim zbirkama priča i pjesama. PLES: Silvia Zafirah je aktivna performerica i učiteljica koja u svojoj školi plesa Zafirah u Hrvatskoj podučava orijentalni ples u izvornijem obliku. Uz vlastiti umjetnički rad i poduku organizira i drži predavanja o izvornom orijentalnom plesu na kojima hrvatskoj publici nastoji približiti tu prekrasnu umjetničku formu. GLAZBA: Mirna Brdovčak - vokal, uz pratnju dviju gitara - Krešimira Brdovčaka i Darka Gulića - Gule. Rado ih ugošćujemo u Gradskoj kavani jer svaki put oduševe odličnom izvedbom najvećih, svima poznatih hitova svih žanrova, od starih jazz klasika, preko rockabillyja i swinga, sve do modernog pop-a. SLIKARSTVO: Mateja Babić je 2015. diplomirala na Akademiji likovnih umjetnosti- odsjek Likovna kultura, a izlaže već deset godina - u Hrvatskoj i u inozemstvu. Mateja će slikajući performans ostalih umjetnica i sama biti jedna od performerica.

4 umjetnosti u GK
facebook.com

Timeline Photos

Sretni vam blagdani! Sutra, 16.4. za vas radimo od 17 sati.

Timeline Photos
facebook.com

PIŠTA u GK

I ove subote vam pripremamo odličan provod uz domaće i strane hitove u Pištinoj vrhunskoj izvedbi.

PIŠTA u GK
facebook.com

Peaceful Vibes u GK

Oduševili su na zadnjem nastupu, ne sumnjamo da će oduševiti i ove subote. Oni su Peaceful Vibes i izvode najveće hitove svih žanrova. Predivan vokal Mirne Brdovčak i vrhunski gitaristi Krešimir Brdovčak i Darko Gulić-Gula počastit će vas odličnim izvedbama u duhu swinga, jazza, rockabillyja te modernog pop-a i rock-a. Širokim repertoarom i genijalnom izvedbom zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje glazbe među vama.

Peaceful Vibes u GK
facebook.com

Quiz