Top Local Places

Kungfood

, Zagreb, Croatia
Restaurant/cafe

Description

ad

Kung Food Chinese Restaurant located at Kvatrić daily offers various traditional Chinese dishes. Try and order online varied daily menus and dishes from the wok and daily until 22:30h.

No payment on delivery number: 01-5620335, 091-3333564, 095-3333564 Kineski restoran Kung Food smješten na Kvatriću svakodnevno nudi različita tradicionalna kineska jela. Isprobajte i naručite online raznovrsne dnevne menije i jela iz Wok-a svakodnevno do 22:30h.

Besplatna dostava na broj: 01-5620335, 091-3333564, 095-3333564.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Dragi naši gosti i prijatelji želimo Vas obavijestiti kako na Uskrs 27.03. i Uskrsni ponedjeljak 28.03. restoran neće raditi. Želimo Vam svima sretne i ugodne uskršnje praznike. :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Spremno vas ocekujemo

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Bliži nam se Valentinovo, pa smo ponovno ove godine za sve zaljubljene duše složili jedan fini fini meni :) Meni vrijedi na Valentinovo 14.2. kako u restoranu tako i u dostavi. Očekujemo vas u povećem broju tako da primamo i rezervacije.Vidimo se uskoro :*

Timeline Photos
facebook.com

Kungfood's cover photo

Prema legendi o nastanku kineskog horoskopa, Buda je na Novu godinu pozvao sve životinje da ga posjete. Tom se pozivu odazvalo samo 12 životinja. Buda je u znak zahvalnosti naredio da svaka godina nosi ime jedne životinje. ovo je godina majmuna. Ljudi rođeni u godini majmuna su inteligentni, originalni, simpatični. Vole uzbuđenja i zabavu. Nemirnog su duha, mrze šeme i rutinu, imaju otpor ka manuelnom radu i sve im brzo dosadi. Obično su brzi i tačnim i letimičnim čitanjem asimiliraju najvažnije misli. Lako apsorbuju činjenice i znanja. Logični su i razumni i posjeduju veliku intuiciju. Vole okultno i vidoviti su. Nestrpljivi su sa onima koji su manje inteligentni od njih. Duhoviti su i sarkastični i uvijek pobjednici u verbalnim duelima. Nezavisni su, diplomati, lukavi. Na pitanja odgovaraju pitanjem i umiju vješto da odgovore a da ne kažu laž, i da pri tom izbjegnu istinu. Izvlače se i iz najtežih situacija, duhoviti su i ubjedljivi. Lako nadilaze teškoće. Ne vjeruju ostalim znalcima i smatraju sebe superiornim. Svoje nepovjerenje skrivaju iza maske prijateljstva. Vrijedni su i živahni.

Kungfood's cover photo
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Selfie with Sally #afterdinner ✨#chineeseresturant #lovechineesfood 😋 #bnwmood

Selfie with Sally #afterdinner ✨#chineeseresturant #lovechineesfood 😋 #bnwmood
@, instagram.com

Quiz

U OKOLINI Kungfood