Top Local Places

Media Val

Budmanijeva 5, Zagreb, Croatia
Public Relations Agency

Description

ad

Agencija za komunikacijski menadžment i savjetovanje, koja njeguje partnerski odnos sa svojim klijentima i zajedno s njima teži izvrsnosti u poslovanju. Media Val je specijalizirana agencija za komunikacijski menadžment i savjetovanje. Osnovana je u veljači 2003. godine, ima pet partnera i u stopostotnom je domaćem vlasništvu. Trenutno zapošljava dvanaest visokoobrazovanih stručnjaka s višegodišnjim praktičnim iskustvom u komunikaciji i savjetovanju.

VIZIJA
Postati vodeća neovisna agencija za komunikacijski menadžment u regiji uz istodobno zadržavanje profesionalnog i ljudskog pristupa klijentima.

MISIJA
Originalnošću i kvalitetom pruženih usluga ostvariti dodatnu vrijednost klijentima na zadovoljstvo suvlasnika i zaposlenika.

Komparativne prednosti Media Vala su dokazana sposobnost te istodobno profesionalan i neposredan pristup klijentima, čime stvaramo dugotrajne kvalitetne poslovne odnose, bez obzira radi li se o maloj domaćoj tvrtki koja po prvi put lansira proizvod/uslugu na tržište ili velikoj multinacionalnoj kompaniji.

Media Val je partner međunarodne agencije Tipik i suosnivač Hrvatske udruge komunikacijskih agencija (HUKA).

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tour of Croatia

Pripreme za Tour of Croatia su u punom jeku :) Prijavite se za volontiranje i pridružite nam se!

Tour of Croatia
facebook.com

media.giphy.com

⭐🌊🌲

facebook.com

gph.is

[ZAPOŠLJAVAMO] Jeste li se prijavili? Nemojte propustiti ovu priliku! Prijave traju do petka, 23. prosinca. Saznajte više na ➡️ http://bit.ly/Mlađi-savjetnik

facebook.com

Odnos freelancer-jedan klijent: Nezavisni profesionalci otkrivaju prednosti i zamke

Digitalizirali smo se! Oduvijek smo koristili digitalne komunikacijske kanale, a sada smo otišli korak dalje osnivanjem digitalnog odjela s Tomislavom Pancirovom na čelu. Zašto vjerujemo u ovo netradicionalno zapošljavanje pročitajte u članku.

facebook.com

giphy.com

[ZAPOŠLJAVAMO] Tražiš posao? Nemoj propustiti priliku za rad s velikim i uspješnim domaćim i stranim tvrtkama, učenje od priznatih stručnjaka i izvrsnu zabavu u opuštenoj atmosferi s mladim i perspektivnim kolegama. Saznaj više na ➡️ http://bit.ly/Mlađi-savjetnik

facebook.com

The Terry Fox Run - Croatia

Preponosni smo na danas održano 17. izdanje humanitarne trke Terry Fox Run!

The Terry Fox Run - Croatia
facebook.com

Dukat Hrvatska

Prošla subota za nas je bila šarena i u znaku bicikala. Ponosni smo na još jedno odlično izdanje Dukatove utrke za cijelu obitelj!

Dukat Hrvatska
facebook.com

Photos from Media Val's post

Posebno se ponosimo projektima kao što je humanitarna trka The Terry Fox Run - Croatia , a danas je najavljeno njeno 17. izdanje. Hvala svim partnerima te medijima koji su danas došli u rekordnom broju.

Photos from Media Val's post
facebook.com

Timeline Photos

Uskoro počinje konferencija za medije u povodu 17. izdanja humanitarne trke The Terry Fox Run - Croatia. Drago nam je da smo zajedno sa sestrinskom agencijom XOXO registered emotions već niz godina uključeni u ovu lijepu priču.

Timeline Photos
facebook.com

ŠRK Big Game 4 Tuna

Pozdrav iz Poreča s najvećeg Big game turnira u Hrvatskoj. Pogledajte video s drugog dana natjecanja na kojem sudjelujemo kao agencija drugu godinu za redom. Čak 46 riba bilo je ulovljeno od strane ekipa iz cijele Europe.

facebook.com

Terry Fox Run Croatia 2016.

I ove godine rado podržavamo humanitarnu utrku Terry Fox Run! Vidimo se na Jarunu :)?

Terry Fox Run Croatia 2016.
facebook.com

U Poreču uskoro natjecanje u lovu na veliku ribu | GlasIstre.hr

Drago nam je što smo opet dio ove lijepe priče. Još malo :)

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Media Val