Top Local Places

Zalagaonica Inter Credo

Ulica Kralja Zvonimira 11, Zagreb, Zagreb, Croatia
Pawn Shop

Description

ad

www.zalagaonica.hr NOVAC temeljem predmeta

Ako Vam je potreban novac, a imate neki predmet (nakit, starine, laptop, televizor, mobitel, kameru, umjetninu, automobil, motor ili bicikl) posjetite nas s predmetom na temelju kojeg želite novac.
Zalog zlata, Zalog laptopa, zalog mobitela, zalog alata, zalog tehničke robe
Novac Vam isplaćujemo odmah, a nakon dogovorenog roka MOŽETE OTKUPIT SVOJE PREDMETE UKOLIKO TO ŽELITE!

I to je sve!

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Promijenite frizuru u sekundi kad god Vam padne na pamet... Uštedite na frizeru vlastitim održavanjem... I to za samo 39,00 kuna u Vašem Inter Credu!!! Ostatak ponude pogledajte na http://www.zalagaonica.hr/ Vaš Inter Credo, uvijek najbliži, uvijek najbrži, uvijek najsigurniji!!!

facebook.com

Ime koje je bilo dio našeg djetinjstva prenesite na svoje dijete. Neka i Vaša djeca uživaju u avanturama Pipi Duge Čarape i to za samo 9,00 kuna za čak četiri filma!!!

facebook.com

Milijun svjetova, milijun avantura, milijun izbora, milijun heroja... milijun novaca... ne? Ček. Nešto je krivo. Aha. Nije milijun novaca... SAMO 39,00 kuna po komadu!!! PS3 igrice MEDAL OF HONOR FAR CRY 4 FIFA BRAZIL 2014 BATTLEFIELD HARDLINE MGS 5 NBA 2K15 DESTINY Vaš Inter Credo, uvijek najbliži, uvijek najbrži, uvijek najsigurniji!!!

facebook.com

Nećemo puno pričati, svi znamo koliko košta nešto sa znakom jabuke na sebi. Ali Inter Credo i ovaj put pada daleko od stabla i nudi Vam Thuderbolt to VGA kabel za samo 19,00 kuna!!! Vaš Inter Credo, uvijek najbliži, uvijek najbrži, uvijek najsigurniji!

facebook.com

Uz Vaš Inter Credo tko leti visoko ne mora nisko pasti!!! Za samo 29,00 kuna Vam nudimo elise za drona, DJi, 9"!!! Vaš Inter Credo, uvijek najbliži, uvijek najbrži, uvijek najsigurniji!!!

facebook.com

Slušalice napravljene za super zvuk, super izgled i po super cijeni? Samo u Vašem Inter Credu!!! Naglavne slušalice za samo 19,00 kuna!!! Jer uživanje ne treba koštati puno uz Vaš Inter Credo!!! Vaš Inter Credo, uvijek najbliži, uvijek najbrži, uvijek najsigurniji!!!

facebook.com

Nama je najdraže kad Vam možemo ponuditi predmet koji je u potpunosti spreman kako bi u njemu mogli uživati!!! Danas Vam za samo 599,00 kuna nudimo PlayStation 3, SA DVA JOYSTICKA I SA DVIJE IGRICE!!! Vaš InterCredo, uvijek najbliži, uvijek najbrži, uvijek najsigurniji!

facebook.com

Biti siguran za samo 29,00 kuna? Ne, nismo se još bacili u prodaju osiguranja, ali jesmo u prodaju sigurnosti! Vozite se sigurno, a za samo 29,00 kuna pojačajte sigurnost s biciklističkom kagicom veličine L!!! Vaš Inter Credo, najbliži, najbrži, najsigurniji!

facebook.com

Što je muškarac bez brkova to je motorist bez rukavica! Za brkove ćemo lako, ali za rukavice nemojte puno misliti jer Vam ih Vaš Inter Credo nudi za samo 69,00 kuna!!!

facebook.com

Kvalitetan. Lijep. Jednostavan. Jeftin. Taman za ruku, taman za džep, taman za novčanik. Mobitel Prestigio Grace, PSP7557 za 599,00 KUNA!!! Pssst, ostatak ponude mobilnih aparata pogledajte na http://zalagaonica.hr/smartphone

facebook.com

Vaš Inter Credo se uvijek pobrine da ste kompletno opremeljni ako se počinjete baviti nečime. Tako Vam danas nudimo i podupiremo Vas da krenete u... GOLF!!! Danas Vam Vaš Inter Credo nudi i torbu za SAMO 99 KUNA i palice za SAMO 39,00 KUNA po komadu!!! Pridružite se milijunima u uživanju u golfu...

facebook.com

Svako buđenje je trauma za sebe, ali ako prvo što vidite je ova prekrasna budilica koju Vam danas nudimo za samo 19,00 kuna!!! Neka svaki dan ipak počne lijepo uz Vaš Inter Credo!!!

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Zalagaonica Inter Credo