Top Local Places

American Pie Party

Trnjanski Nasip bb, Zagreb, Croatia
Event Planning Service

Description

ad

Pop-punk party na kojem možete besramno uživati i čagati uz svoje omiljene bendove kao što su blink-182, Sum 41, Green Day, Paramore, Real Friends, MCR....

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

American Pie Party vol.3: K'O ZMAJ

UTORAK 12.07. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 0 KN AMERICAN PIE VOL. 3 @ MOČVARA 22:00- 23:00 K'O ZMAJ (Zagreb) https://www.facebook.com/kozmajband/?fref=ts Grupa K'o Zmaj je wannabe grupa. Postoji imaginarni bend koji se zove Zmaj i oni super praše, a mi bismo htjeli biti poput njih, zato je u nazivu benda taj zagonetni "K'o" . Kad jednog dana postanemo tak dobri da dobijemo naš cover ili tribute to band očekujem da će se zvat "K'o k'o zmaj"! NAJBOLJA PUNK ROCK SLUŠAONA – od 23:00 pa do fajrunta! Za sve one koje pitanje "Đe si bio '91?" sjeti na doba kad se u parku cugalo, a sa kazeta se slušao punk rock, kad je MTV još puštao spotove, a Playstation (za razliku od bendova) iza sebe nije imao broj, ali i za one koji vole najbolju glazbu 90-ih, spremili smo najbolji party. Na trećem partyju DJ MARVEL i DJ WHATSERNAME puštat će se sve od Alient Ant Farma do Zebraheada. Ramonesi, Screeching Weasel, Green Day, The Offspring, "the-number-bands" blink-182, Sum 41, +44, SR-71, "to-nije-punk" Fall Out Boy, New Found Glory, All Time Low, vaši najdraži "guilty-pleasure" Simple Plan, Good Charlotte, ali i "neki-naši" Mašinko, Šank samo su dio repertoara, a otvoreni smo i za vaše prijedloge koje nam možete zalijepiti na event. Očekujemo vas u što većem broju!

American Pie Party vol.3: K'O ZMAJ
facebook.com

Vlada je na donijela Odluku o proglašenju Dana žalosti u Republici Hrvatskoj. Iz tog razloga večerašnji American Pie party neće biti održan. Novi datum odžavanja partija je 14.04.

facebook.com

Simple Plan - Welcome To My Life (Official Video)

Ljudi nadam se da ste spremni za party sutra vidimo se!

facebook.com

American Pie Party vol.2 : HANDSOME CUNTS

ČETVRTAK 14.04. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 0 KN AMERICAN PIE VOL. 2 @ MOČVARA U drugom izdanju partija predstavljamo vam još jedan Zagrebački punk-rock bend: 22:00- 23:00 H.C. (Handsome Cunts) (Zagreb) Ne dajte da vas zavara naziv benda. Tri mlada momka nisu ni hardcore, ni nešto prehandsome, ali ćete zasigurno uživati slušajući njihove obrade dragog im blinka, green daya i drugih. NAJBOLJA PUNK ROCK SLUŠAONA – od 23:00 pa do fajrunta! Za sve one koje pitanje "Đe si bio '91?" sjeti na doba kad se u parku cugalo, a sa kazeta se slušao punk rock, kad je MTV još puštao spotove, a Playstation (za razliku od bendova) iza sebe nije imao broj, ali i za one koji vole najbolju glazbu 90-ih, spremili smo najbolji party. Na drugom partyju DJ MARVEl i DJ WHATSERNAME puštat će se sve od Alient Ant Farma do Zebraheada. Ramonesi, Screeching Weasel, Green Day, The Offspring, "the-number-bands" blink-182, Sum 41, +44, SR-71, "to-nije-punk" Fall Out Boy, New Found Glory, All Time Low, vaši najdraži "guilty-pleasure" Simple Plan, Good Charlotte, ali i "neki-naši" Mašinko, Šank samo su dio repertoara, a otvoreni smo i za vaše prijedloge koje nam možete zalijepiti na event. Očekujemo vas u što većem broju!

American Pie Party vol.2 : HANDSOME CUNTS
facebook.com

Baš smo započeli razgovore za American Pie Party vol. 2, priča se da će past na praznike, tamo negdje oko 24.3. ;)

facebook.com

American Pie Party vol.1: PROLETER, LEMON 3

To je to, naš prvi party je danas, znam da je četvrtak, al kao da je kraj tjedna.. očekujemo vas u što većem broju tako da možemo ovo ponoviti ;)

American Pie Party vol.1: PROLETER, LEMON 3
facebook.com

American Pie Party

American Pie Party
facebook.com

American Pie Party vol.1: PROLETER, LEMON 3

ČETVRTAK 25.02. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 0 KN AMERICAN PIE VOL. 1 @ MOČVARA Za sve one koje pitanje "Đe si bio '91?" sjeti na doba kad se u parku cugalo, a sa kazeta se slušao punk rock, kad je MTV još puštao spotove, a Playstation (za razliku od bendova) iza sebe nije imao broj, ali i za one koji vole najbolju glazbu 90-ih, spremili smo najbolji party. Taman kad vam vani nestane cuge, za vas smo iz naftalina izvukli 2 benda koje biste vjerojatno slušali na soundtracku Tony Hawk Pro Skatera samo da su se njihovi članovi rodili par desetljeća ranije. Proleter (Zagreb) Prodane duše koji uglavnom rokaju samo svoje stvari na našem domaćem materinjem jeziku, ali tu i tamo ubace i poneku obradu. Trio je osnovan 2012. godine, a kao svoj najveći uspjeh smatraju to što im je neka mala jednom rekla da zvuče kao Green Day. Kad se ona nasmije https://www.youtube.com/watch?v=cMZaHF4JzT0 Nije pivo krivo https://www.youtube.com/watch?v=2gm1jdRtxgU Predrasude https://www.youtube.com/watch?v=RhgcUXkQOSc Lemon 3 (Zagreb) Lemon je 3, ali njih je zapravo 4. Ne dajte da vas to zbuni, niti blinkovaca nema 182 u bendu. Dečki rokaju svoje stvari na kalifornijskom engleskom uz najbolji miks obrada bendova od kojih će se neki naći i u našoj slušaoni. Al oni ih sviraju bolje. NAJBOLJA PUNK ROCK SLUŠAONA – 00:00 pa do fajrunta! Nakon što vas bendovi (i pive) bace u nostalgični delirij, DJ MARVEL & DJ WHATSERNAME za vas su pripremili playlistu koje se ne bi posramio ni kalifornijski tinejdžer koji se od svog skejta ne odvaja niti kad ide na WC. Vrtit će se sve od Alient Ant Farma do Zebraheada. Ramonesi, Screeching Weasel, Green Day, The Offspring, "the-number-bands" blink-182, Sum 41, +44, SR-71, "to-nije-punk" Fall Out Boy, New Found Glory, All Time Low, vaši najdraži "guilty-pleasure" Simple Plan, Good Charlotte, ali i "neki-naši" Mašinko, Šank, te neki malo noviji poput State Champs, Real Friends, Neck Deep, The Story So Far, Seaway, Modern Baseball, Basement, samo su neki od razloga zašto se ovaj party ne propušta.

American Pie Party vol.1: PROLETER, LEMON 3
facebook.com

American Pie Party's cover photo

American Pie Party's cover photo
facebook.com

American Pie Party

American Pie Party
facebook.com

Quiz