Top Local Places

Barlović DENT

Ljubljanica 9, Zagreb, Croatia
Dentist & Dental Office

Description

ad

BARLOVIĆ DENT je polivalentna visoko kvalitetno opremljena stomatološka ordinacija, koja objedinjuje sve stomatološke djelatnosti na jednom mjestu. Stomatološka ordinacija sa više od 20 godina iskustva fokusirana na dentalnu implantologiju i protetiku. Individualan i detaljan pristup uz najmoderniju tehnologiju i vrhunske stomatotologe garancija su vašeg zadovoljstva i visoke kvalitete naših usluga. Obratite nam se sa povjerenjem !

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Danas nas je u ordinaciji posjetio Satoshi Ishii, vlasnik zlatne olimpijske medalje u Judu i dvostruki prvak Japana. Trenutno se bori i trenira po MMA pravilima. Nakon borbe sa našim Mirkom Filipovićem, između dvojice vrhunskih boraca rodilo se prijateljstvo. Satoshi sada trenira kod Mirka sa vrhunskim timom i upravo je pred dva dana pobijedio u borbi. Želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri. Mi smo odgovorni zasluzni za zaštitu zuba profesionalnim sportskim udlagama , te nam je čast na ukazanom povjerenju!

facebook.com

BRUSH IT OFF - TATOO na listu noge naše pacijentice... Čisto da se ne zaboravi; ujutro i prije spavanja 😬🌅🌃✔️

facebook.com

Legendarni roman Alan Ford...

facebook.com

Želimo Vam SRETAN USKRS 😉🍴🍖🥚🍅🐰🐇

facebook.com

Drage žene, sretan vam Dan žena 🌹

facebook.com

Nobel Biocare i Straumann su dva najkvalitetnija sustava implantata na tržištu. Doživotna garancija na implantat,samo je jedan od faktora garancije dugotrajnosti i kvalitete. Bezbolan zahvat i brz oporavak, uz niz ostalih, jedni su od odlučujućih faktora odluke o nadoknadi izgubljenog zuba implantatom. Dodjite na besplatan pregled i konzultacije sa našim stomatolozima. Vaš osmijeh je naš osmijeh 😀

facebook.com

Start your day with smile ! And, don't forget, floss ! Četkanje zuba u prosjeku bi trebalo trajati dvije do tri minute.Ujutro i navečer.Vodice za ispiranje usta nakon četkanja sa aktivnim sastojkom klorheksidinom, vrlo su učinkovite u sprečavanju nastanka karijesa, jer svojim djelatnim sastojkom eliminiraju bakterije koje su ostale u ustima nakon četkanja zuba. Kod osoba sa uskim postraničnim prostorima između zuba, povečava se rizik od karijesa, jer su nedostupni za četkanje sa običnim četkicama. U tu svrhu, koriste se tzv.interdentalne četkice koje su svojim oblikom i veličinom prilagođene upravo toj funkciji. Preporučamo CURAPROX proizvode koji su vodeći u dentalnoj higijeni.

facebook.com

https://brightside.me/article/100-quick-and-fascinating-facts-about-the-human-body-38305/

facebook.com

Timeline Photos

Želimo Vama i vašim bližnjima čestit Božić i ugodne blagdane 🍩⛄️👨🏻‍🍳💑🌲❄️🍭🎁💌❤️

Timeline Photos
facebook.com

Barlovic Dent

Barlovic Dent
facebook.com

Barlović DENT's cover photo

Barlović DENT's cover photo
facebook.com

Barlović DENT's cover photo

Barlović DENT's cover photo
facebook.com

Quiz

U OKOLINI Barlović DENT