Top Local Places

Rasvjeta Za Vjenčanja Rent Event

Zrinsko Frankopanska 28, Zadar, Croatia
Lighting Store

Description

ad

Dekorativno osvjetljenje sala za vjenčanja na području cijele Hrvatske.Nudimo bojanje kompletne sale u boje raznih nijansi,bojanje stola mladenaca,osvjetljenje plesnog podija light-show uređajima,ispisivanje imena mladeneca po zidovima itd...     Rent Event j.d.o.o.
    Najam rasvjetne i audio opreme
    OIB: 38620122498
    www.rentevent.hr
    e-mail: info@rentevent.hr
    GSM: 098 9400 601
    Skype name : rent.event

    ---UVOD---

    Hvala vam što ste odvojili nekoliko dragocjenih trenutaka koje ćete provesti na našoj stranici. Bavimo se uslugom najma rasvjetne i audio opreme na koncertima, vjenčanjima,prezentacijama, modnim revijama,press konferencijama, promocijama novih proizvoda, božićno-novogodišnjim programima,team building skupovima,javnim i privatnim događanjima,raznim proslavama i obljetnicama te svim eventima u otvorenom i zatvorenom prostoru.

    Naš cilj je jednostavan : omogućiti profesionalnu realizaciju svih danih zadataka. Da bi došli do najboljih tehničkih rješenja pokrenuli smo suradnju sa belgijskim gigantom BEGLEC-om (BRITEQ, SYNQ, JBSystems) i okrenuli novu stranicu u poslovanju.

    Usluge koje su u našoj ponudi uočili su mnogi,a danas ih svrstavamo u skupinu suradnika s kojima svakodnevno surađujemo.
    --- RASVJETA ZA VJENČANJA---

    Znamo da je za uspješno vjenčanje potrebna dobra glazba,profesionalna usluga ugostitelja,ljep interijer itd.Svi će pamtiti uspješno vjenčanje ako je sve to bilo kako ste priželjkivali,ali postoji još jedan detalj koji tu zabavu može dovesti sa nivoa DOBAR na nivo – IZVRSTAN ! Naravno to je rasvjeta,odnosno sistemsko osvjetljenje prostora.
    Ako je vjenčanje vaš najsretniji dan u životu,onda taj dan zaslužujete samo izvrsno.
    Da bi sve bilo savršeno sa strane zabavnog programa,za event kao što je vjenčanje potreban je ne samo audio,već kompletan audio-vizualni doživljaj.
    Unajmljivanjem rasvjete na vašem vjenčanju ne znači da ćete svoje vjenčanje pretvoriti u diskoteku,već upravo suprotno – osmišljeno i planski dotjerano osvjetljenje kompletnog prostora po vašoj želji.Bilo da se bazira na osvjetljenju cijelog prostora ili osvjetljenju samo nekih sekcija prostora (zidne površine,ulaznih vrata,plesnog podija, ljetne terase itd…)
    Dokazano je da boje pozitivno utječu na naše emocije i raspoloženje,pa su svjetlosni efekti jedan su od najvažnijih elemenata u stvaranju atmosfere.
    Svoje pakete opreme iznajmljujemo na vjenčanjima,koncertima, prezentacijama, modnim revijama, konferencijama,sajamskim izlaganjima,raznim proslavama,te eventima u otvorenom i zatvorenom prostoru.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Rasvjeta Za Vjenčanja Rent Event