Top Local Places

Antikvarijat "Marul" - Zadar

Stjepana Radića 16b, Zadar, Croatia
Comic Bookstore
advertisement

Description

ad

Antikvarijat "Marul" - Zadar Antikvarijat Marul je mali trgovački obrt smješten svega nekoliko metara od svima poznate Gradske knjižnice Zadar, u ulici Stjepana Radića, 16b. Poslujemo s rabljenim srednjoškolskim i osnovnoškolskim (5. - 8. razred) udžbenicima, gramofonskim pločama, filmskim DVD-ima, glazbenim CD-ima, stripovima kao što su Alan Ford, Zagor, Nathan Never, Tex Willer, Blek, Mister No. i Martin Mysterie, te raznim knjigama iz područja kao što su hrvatska i strana književnost, povijest, religija, ekonomija, sociologija, povijest umjetnosti, filozofija, engleski, njemački, francuski i talijanski jezik, sport, tehnika, elektrotehnika, i sl.

Antikvarijat Marul također otkupljuje sve gore navedene predmete, a za cijenu trenutnog otkupa nam se obratite na mail, u poruci ili nas nazovite,

Srednjoškolske udžbenike otkupljujemo najčešće po cijeni u rasponu od 20 do 40 kn. Iznimka su neke radne bilježnice koje otkupljujemo najčešće po cijeni od 10 do 20 kn. Otkupna cijena osnovnoškolskih udžbenika i radnih bilježnica se kreće u rasponu od 10 do 20 kn. Otkupna cijena svih udžbenika i radnih bilježnica nije fiksna i formira se prema očuvanosti, cijeni novih udžbenika i trenutnoj potražnji. Oštećene udžbenike dodatno snizujemo u otkupu. U nekim slučajevima otkupna pravila mogu odstupati od gore navedenih.

Prodajna cijena srednjoškolskih udžbenika je 55% a osnovnoškolskih 50% od od cijene novih. Navedeni uvjeti poslovanja vrijede ukoliko udžbenike osobno dođete kupiti ili prodati u našu prodavaonicu u Zadru. Ukoliko otkupljujemo ili prodajemo udžbenike preko pošte cijene mogu neznatno varirati zbog naših dodatnih troškova. Kad nam pošaljete upit za udžbenike koje želite prodati ili kupiti poslat ćemo Vam finalnu otkupnu ili prodajnu cijenu.


Otvoreni smo od ponedjeljka do petka, u vremenu od 10:00 do 18:00 sati. Vikendom i blagdanima ne radimo.

Opening Hours

ponedjeljak
10:00 - 18:00, 17:00 - 20:00
utorak
10:00 - 18:00, 17:00 - 20:00
srijeda
10:00 - 18:00, 17:00 - 20:00
četvrtak
10:00 - 18:00, 17:00 - 20:00
petak
10:00 - 18:00, 17:00 - 20:00
subota
08:00 - 13:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tražimo studenta/icu za slaganje i prodaju knjiga u dućanu. Potrebno je da student/ica bude komunikativan/na i da poznaje rad na računalu. Zagarantirani vrhunski radni uvjeti i pozitivno radno okruženje. Za sve informacije javiti se na broj 095 905 1026 (g. Marko).

facebook.com

!!!PAŽNJA!!! Poštovani kupci, obavještavamo vas da smo započeli s otkupom SREDNJOŠKOLSKIH udžbenika. Vidimo se! Vaš 'Antikvarijat Marul'

facebook.com

facebook.com

Svim našim kupcima od srca želimo sve najbolje za Uskrs i uskršnje blagdane!

facebook.com

Poštovani kupci, drago nam je da vam možemo ponuditi ovaj prekrasni komplet knjiga iz hrvatske književnosti po cijeni od 10 kuna po komadu. Kupite si lektiru za školu i(li) fakultet, ili pak nešto za uživanje u pisanoj riječi hrvatskih majstora. Ne zaboravite i činjenicu da još traju popusti pa bi tako za cijeli komplet dobili veliki popust od 25%. Vaš 'Antikvarijat Marul'

facebook.com

!!!TRAŽIMO DJELATNIKA/ICU!!! Za sve informacije javiti se na broj: 095-905-1026 (Marko) Vaš 'Antikvarijat Marul'

facebook.com

Svim ženama od srca čestitamo Međunarodni dan žena!

facebook.com

''VELIKA POVIJEST SVIJETA'' Poštovani kupci, drago nam je da vam možemo ponuditi veliki dio ove prekrasne kolekcije. Upotpunite svoju vlastitu kolekciju ili si kupite dio koji obrađuje vama najzanimljiviji dio povijesti. Cijena pojedinog komada je 35 kuna, a još uvijek se na njih mogu dobiti i veliki popusti i zbog toga požurite! Vaš Antikvarijat Marul

facebook.com

Poštovani kupci, obavještavamo Vas da će Antikvarijat Marul sutra od 14:30 do 16:00 biti zatvoren zbog tehničkih poteškoća. Hvala vam na razumijevanju!

facebook.com

Poštovani kupci, drago nam je da vam možemo ponuditi ovu prekrasnu kolekciju velikog francuskog pisca Alexandrea Dumasa. Velika djela kao što su ''Grof Monte Kristo'', ''Robin Hood'' i ''Tri mušketira'' možete imati za samo 20 kuna po komadu (ili po dijelu, ako djelo ima više dijelova). Cijela kolekcija bi bila 240 kuna, a na nju još uvijek možete dobiti veliki popust i zbog toga iskoristite ovu sjajnu priliku!

facebook.com

facebook.com

Želimo Vam sretan Božić i Novu godinu.

facebook.com

Recommended Before and After transformation