Top Local Places

Gimnazija Vukovar - stranica škole

Šamac 2, Vukovar, Croatia
Education

Description

ad

Službena facebook stranica Gimnazije Vukovar s aktualnim događanjima vezanima uz školu i naše gimnazijalce.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gimnazija Vukovar - stranica škole's cover photo

Gimnazija Vukovar - stranica škole's cover photo
facebook.com

Svim učenicima, njihovim roditeljima, djelatnicima i prijateljima Gimnazije Vukovar želimo sretnu i uspješnu Novu 2017. godinu. Gimnazija Vukovar

Svim učenicima, njihovim roditeljima, djelatnicima i prijateljima Gimnazije Vukovar želimo sretnu i uspješnu Novu 2017. godinu.

Gimnazija Vukovar
facebook.com

22. prosinca 2016. godine djevojački zbor Gimnazije Vukovar nastupio je u službenom programu grada Vukovara u sklopu živih jaslica povodom obilježavanja božićnih blagdana. Bravo djevojke! Ponosni smo na Vas!

facebook.com

Photos from Gimnazija Vukovar - stranica škole's post

Božićna priredba na dar djeci invalidima! Temeljem svojeg volonterskog i humanitarnog djelovanja u zajednici i za zajednicu, učenici Gimnazije Vukovar posjetili su Bubamaru – Udrugu osoba s invaliditetom u Vinkovcima. Tom prigodom poklonili su im svoju božićnu priredbu koju su marljivo pripremali i premijerno izveli u Domu za stare i nemoćne osobe Vukovar, a nekoliko dana kasnije i u svojoj školi. Nazočna djeca, mnoga od njih u invalidskim kolicima, s veseljem su popratila naš program nakon kojeg ih je još uveseljavao Djed Božićnjak s punom vrećom darova. Veselilo nas je provesti s njima dio svog slobodnog vremena kako bismo im uljepšali njihove blagdane. Iako je ovo naša prva posjeta Bubamari, nadamo se nastavku suradnje u onom obliku koji je primjeren dobi učenika naše škole. Naši su učenici sposobni i uspješni graditelji svojih profesionalnih ambicija, a ovim humanitarnim djelovanjem pokazuju da imaju veliko srce.

Photos from Gimnazija Vukovar - stranica škole's post
facebook.com

Božićni koncert Gimnazije Vukovar! I za kraj, zajednička izvedba svih izvođača prekrasne skladbe: "Bijeli Božić" Svima želimo Čestit i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu. Učenici i nastavnici Gimnazije Vukovar.

Božićni koncert Gimnazije Vukovar!
I za kraj, zajednička izvedba svih izvođača prekrasne skladbe: "Bijeli Božić"
Svima želimo Čestit i blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu.

Učenici i nastavnici Gimnazije Vukovar.
facebook.com

Božićni koncert Gimnazije Vukovar! Djevojački zbor izvodi skladbu: "Rudolf the red nose reindeer"

Božićni koncert Gimnazije Vukovar!
Djevojački zbor izvodi skladbu: "Rudolf the red nose reindeer"
facebook.com

Naš Bog je velik

Božićni koncert Gimnazije Vukovar! Mješoviti zbor Katoličke gimnazije s pravom javnosti iz Požege u izvedbi dvije skladbe: "Naš Bog je velik" i "Veselje ti navješćujem"

Naš Bog je velik
facebook.com

U to vrijeme godišta

Božićni koncert Gimnazije Vukovar! Djevojački zbor izvodi skladbu: "U to vrijeme godišta"

U to vrijeme godišta
facebook.com

Božićna čarolija u Gimnaziji Vukovar!

Četvrtak, 22. prosinca 2016. godine dan u gimnaziji započeo je otvaranjem božićnog sajma u predvorju škole kojeg je organizirala eko skupina Gimnazije Vukovar pod vodstvom profesorice Nataše Vinković. Nakon toga, u Pastoralnom centru Sv. Bono crkve svetih Filipa i Jakova održan je božićni koncert Gimnazije Vukovar i Katoličke gimnazije s pravom javnosti iz Požege. Pored velikog broja učenika, priredbi su nazočili predstavnici školskog odbora, roditelji učenika i nastavnici u mirovini. Još jedno zajedničko druženje povodom Božića učenici Gimnazije pretvorili su u doživljaj u kojem nije nedostajalo pjesme, glume i smjeha. U realizaciji programa, osim djevojačkog zbora Gimnazije Vukovar i mješovitog zbora Katoličke gimnazije iz Požege sudjelovala je i dramska skupina Gimnazije Vukovar koja je izvela prigodni igrokaz. Zbor Gimnazije Vukovar uvježbala je profesorica Tihana drožđek, dok je igrokaz i dramski dio pripremila profesorica engleskoga jezika Kata Lenđel. Mješoviti zbor Katoličke gimnazije s pravom javnosti iz Požege pod vodstvom profesorice Marije Tonc predstavio se s dvije prekrasne izvedbe: "Naš Bog je velik" i "Veselje ti navješćujem". Nakon koncerta, ravnatelj škole Davor Šijanović obratio se nazočnima prigodnim govorom i čestitkom povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, te ih pozvao na božićni domjenak u prostoru škole. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju, a naročito gostima iz Požege koji su se oduševljenjem odazvali našem pozivu u Vukovar.

Božićna čarolija u Gimnaziji Vukovar!
facebook.com

Photos from Gimnazija Vukovar - stranica škole's post

U novoj informatičkoj učionici, učenici Gimnazije Vukovar izrađivali su prigodne božićne i novogodišnje čestitke. Većinu njih objavljujemo uz obilje blagdanskog veselja i radosnih želja. Sretan Božić i godinu Novu, želimo svima koliko Vas ima! Učenici Gimnazije Vukovar

Photos from Gimnazija Vukovar - stranica škole's post
facebook.com

Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe u Vukovaru

Objave u medijima:

facebook.com

Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe u Vukovaru! I za kraj, učenici Gimnazije Vukovar svima su zaželjeli Sretan i blagoslovljen Božić uz prigodnu pjesmu "Radujte se narodi".

Božićna priredba u Domu za starije i nemoćne osobe u Vukovaru!
I za kraj, učenici Gimnazije Vukovar svima su zaželjeli Sretan i blagoslovljen Božić uz prigodnu pjesmu "Radujte se narodi".
facebook.com

Quiz