Top Local Places

Frizerski salon Glamour

Matije Antuna Reljkovića 20, Vinkovce, Croatia
Hair Salon

Description

ad

OTKRIJTE SVOJ STIL I UŽIVAJTE U LJEPOTI SVOJE KOSE U FRIZERSKOM SALONU "GLAMOUR"
Prvi odabir za sve koji svoju kosu prepuštaju u stručne ruke!
Frizerski salon GLAMOUR pruža čitav niz usluga, a da ne biste nepotrebno čekali, molimo Vas da svoj termin rezervirate na vrijeme. Također molimo da se držite svojih termina i na vrijeme ih otkažete ukoliko ne možete doći.
U slučaju spriječenosti, molimo javiti 24 h ranije!
Ljepota proizlazi iz zdravlja i njege te opće ravnoteže našeg duha i tijela.Naša se filozofija temelji na kreativnosti po mjeri i individualnom pristupu.Bitno nam je upoznati potrebe i osobnost svakog našeg klijenta i prilagoditi im posjetu našem salonu.U tu svrhu koristimo najsuvremenije tehnike i najkvalitetnije proizvode za njegu,uz najvišu moguću stručnost.
Mi smo tu kako bismo vas uljepšali. Prepustite se našim iskusnim rukama i iz salona izađite potpuno sretni i zadovoljni.  Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naših usluga!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I zato, rezervirajte svoj termin na vrijeme i imajte uvijek, ali uvijek, odličnu frizuru, ipak nju prvu drugi primjete na vama!

facebook.com

Frizerski salon Glamour VIP sale na Beauty paket?Da!Želimo te iznenaditi i pokloniti ti 20% popusta na kompletnu uslugu šišanje/feniranje i Revlon Professional ritual njege prema tvom tipu kose. Razveselite se i zablistajte u ovim snježnim mjesecima predivnom frizurom. Period:18.01. do 17.02.2018✨ Rezerviraj svoj termin na 091/9119649 i uživaj u kosi iz snova ♥️🔝

facebook.com

Možda nemamo recept za savršen život, ali onaj za savršenu kosu znamo!

facebook.com

Danas je najdepresivniji dan u godini, dojdite do nas, otpuhat ćemo depresiju fenom i izmamiti vam osmijeh na lice🙂

facebook.com

facebook.com

Tajna za ljepotu kose iz prašume~ Amazonia ritual za kosu poput svile sastoji se od ulja za dubinsku regeneraciju, ulja za ispiranje i maske za dubinsku regeneraciju #orofluidoamazonia #ofofluido #revlonstylemasters #revlonprofesional #revlonprofessional #revlonprofessionalcroatia #hairstyle #hairstyles #haircolor #haircut #styleartists #hairstaylist #modernsalon #americansalon Hairstyle News Revlon

facebook.com

Od srce vam želimo sretnu i uspješnu Novu 2018! #happynewyear

facebook.com

Diže vam se kosa na glavi kada vas pitaju kamo ćete na “doček”?Mi vas to nećemo pitati jer volimo vašu kosu.što god odlučili Glamour vam želi da se dana na zadnji dan 2017....osjećate kao neponovljivi dar ovome svijetu:)

facebook.com

31.12.2017. Imamo još par slobodnih termina!Ako želite ući u Novu Godinu glamurozne frizure,javite nam se u inbox ili na broj 091/9119649 za svoj termin!

facebook.com

"Ako ste zadovoljni svojom frizurom i cipelama koje nosite, sve ostalo prolazi." poznata je izjava modne legende Iris Apfel. U potpunosti se slažemo s njom. Možete imati najljepšu haljinu na svijetu, no ako uz nju nemate dobru frizuru koja otkriva vašu njegovanu kosu i lijepe cipele, haljina vam jednostavno neće biti dovoljna.

facebook.com

Prirodna nijansa,blistava kosa i zdrav sjaj!

facebook.com

Dragi naši,neka vam na glavi bude savršena frizura,a u srcu savršena radost,mir i ljubav.Blagoslovljen Božić Vama i svima koji su vam dragi 🎁✨🎄

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Frizerski salon Glamour