Top Local Places

Dental Media Grupa doo - Dental Tribune International HR

Kolodvorska 1a, Velika Gorica, Croatia
Dentist & Dental Office

Description

ad

“Dental Media Grupa d.o.o.“  je specijalizirana dentalna marketinška agencija  i nosioc franšize stručnog stomatološkog časopisa Dental Tribune Int. “Dental Media Grupa d.o.o.“ jedina je specijalizirana marketinška agencija u dentalnoj djelatnosti s jasnom vizijom pružanja potpune i kvalitetne usluge krajnjemu korisniku, doktoru dentalne medicine, kao i njegovu pacijentu.
Službeno smo počeli s radom u proljeće 2008. godine i u kratkome razdoblju postigli smo zavidne poslovne rezultate i postali prepoznatljivi po svjetski poznatome stručnome stomatološkome časopisu “Dental Tribune International“ čiji smo nositelji franšize.

Djelovali smo na dvama tržištima, na tržištu Republike Hrvatske i BiH, a od 1. travnja 2014. godine djelujemo isključivo na tržištu Republike Hrvatske.
Naš drugi časopis, informativni časopis za pacijente “Smile,“ pokrenut je u svrhu približavanja dentalne tematike njezinu krajnjemu korisniku - pacijentu, objašnjavajući metode rada, mogućnosti u odabiru novih materijala i sustava koji su dostupni u dentalnim ordinacijama. Časopis je jedinstven u regiji, distribuira se u sve dentalne ordinacije.
Krajem 2012. godine časopis je prešao pod ingerenciju Hrvatske komore dentalne medicine, a “Dental Media Grupa do.o.o.“ i dalje je nositelj autorskih prava i grafički priprema i tiska časopis.
Treći časopis “Dental Design,“ stručni časopis za dentalne tehničare, pokrenut je krajem 2011. godine i na to smo posebno ponosni. Također je jedinstven na tržištu i taj časopis je bio posljednja karika u našoj viziji da obuhvatimo i djelujemo na svim područjima i granama dentalne medicine.

Od kraja 2012. godine časopis je pod ingerencijom Hrvatske komore dentalne medicine, a “Dental Media Grupa d.o.o.“ i dalje je nositelj autorskih prava i grafički priprema i tiska časopis.
Osim časopisa, organiziramo i medijski podržavamo razna dentalna događanja.
Svi pretplatnici na časopis “Dental Tribune International“ ostvaruju pravo na 2 boda za stručnu edukaciju koja dodjeljuje Hrvatska komora dentalne medicine u Republici Hrvatskoj, Stomatološka komore Federacije BiH i Komora doktora stomatologije RS u BiH.
Od 1. travnja 2014. godine pravo na bodovanje imaju samo pretplatnici u Republici Hrvatskoj.
Također svi pretplatnici ostvaruju dodatne pogodnosti i popuste za sve stručne događaje u organizaciji “Dental Media Grupe d.o.o.,“ kao i za sudjelovanje na događajima naših partnera.
Svim sadašnjim i budućim partnerima pružamo kvalitetnu uslugu ciljanim marketinškim alatima i promotivnim aktivnosti usmjerenima ciljanoj skupini potencijalnih klijenata, čime pridonosimo boljim prodajnim i poslovnim rezultatima, što nas čini jedinstvenima na tržištu.
Obratite nam se s povjerenjem, mi smo tu zbog vas.
“Dental Media Grupa d.o.o.“
Direktor
Sanela Drobnjak, dipl. oec.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Treće ovogodišnje izdanje časopisa Dental Tribune je od ovog tjedna u distribuciji. Izdanje možete prelistati i na linku: https://issuu.com/dentaltribunecro/docs/dti_3_-_final A naše vjerne pretplatnike i u ovom broju očekuju fantastične kuponske pogodnosti. Ukoliko se još niste pretplatili na časopis možete se prijaviti online na http://www.dentalmedia.hr/pretplata-na-casopis/ Želimo Vam ugodan vikend :)

facebook.com

Proslavili smo prvih 10 godina🥂

facebook.com

facebook.com

Novi tematski Specijal u časopisu Dental Tribune Hr. Estetska medicina-estetika lica

facebook.com

Počeli smo sa grafičkom pripremom trećeg ovogodišnjeg izdanja časopisa Dental Tribune Cro. Tema specijaliziranog dijela časopisa je: "Endodoncija". Časopis možete očekivati u Vašim ordinacija početkom listopada. Pretplata na časopis moguća je tijekom cijele godine putem linka: http://www.dentalmedia.hr/pretplata-na-casopis/ ili telefonom na 01 6251 990. Želimo Vam ugodan vikend :) :) :)

facebook.com

Ugodan vikend :)

facebook.com

Pozivamo Vas na 2. međunarodni simpozij u organizaciji SEEFAS (Društva za estetiku lica jugoistočne Europe) i HDEL-a u Sarajevo. Zadnji rok za prijave i rezervacije smještaja je 19.09.2017. www.seefas.com Očekujemo Vas :) :) :)

facebook.com

Ugodan vikend želi Vam tim Dental Media Grupe :)

facebook.com

Želimo Vam ugodan, sunčan i veseli vikend :)

facebook.com

Uživajte u vikendu!!!

facebook.com

Ugodan vikend želi Vam tim Dental Media Grupe :) :) :)

facebook.com

2.međunarodni Simpozij u organizaciji Društva za estetsku medicinu Jugoistočne Europe (SEEFAS) i partnera u Sarajevu...prijavite se još danas!!!!! Više na www.seefas.com

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Dental Media Grupa doo - Dental Tribune International HR