Top Local Places

Lokalno povjerenstvo za kontrolu prehrane studenata u Varaždinu

Julije Merlića 9, Varazdin, Croatia
College & University

Description

ad

Ovo je neslužbena stranica povjerenstva. Njezina glavna namjena je lakša interakcija sa studentima te prenošenja obavijesti vezanih za prehranu studenata. Ova stranica je neslužbena - molimo studente da svaku nepravilnost vezanu uz prehranu, odmah, na licu mjesta, prijave nadležnoj osobi pružatelja usluge prehrane, a zatim i Lokalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane studenata na e-mail: prehrana-varazdin@scvz.hr, koje će poduzeti daljnje korake prema pružatelju usluge prehrane i Nacionalnom povjerenstvu za kontrolu prehrane studenata.

Stranica je namijenjena kako bi se svi studenti mogli lakše uključiti i pridonijeti poboljšanju kvalitete prehrane studenata u gradu Varaždinu, rješavanju nejasnoća i neslužbenih prijava, te davanje obavijesti vezanih uz prehranu koje bi studentima mogle biti od koristi.

Službene primjedbe na prehranu molimo da pošaljete na e-mail: prehrana-varazdin@scvz.hr, po zadobivenoj službenoj primjedbi povjerenstvo se sastaje te kreće u rješavanje dobivene primjedbe.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Poštovani studenti i studentice, Kao što je najavljeno, redomat je danas trebao zamijeniti klasičan način izdavanja narudžbi te podizanje istih. Nažalost, pojavila se sitna poteškoća prilikom izdavanja računa te smo odlučili odgoditi rad redomata dok poteškoća ne bude otklonjena od strane CAP-a. Trenutno nemamo točnu informaciju kada bi se problem mogao otkloniti. Još jednom se ispričavamo na neugodnosti te se nadamo da će se problem riješiti u najkraćem mogućem roku. Srdačan pozdrav, Lokalno povjerenstvo za prehranu grada Varaždina

facebook.com

Poštovani studenti i studentice, Obavještavamo vas da je u Studentskom restoranu postavljena sva potrebna oprema za rad redomata za narudžbe te da bi isti trebao početi s radom od sutra (9. ožujka 2017.). Redomat će raditi po principu "broj narudžbe = broj računa", a taj broj će biti vidljiv na monitoru iznad blagajne. Budući da se radi o novom načinu rada s narudžbama, na koji zaposlenici Studentskog restorana još nisu navikli, molimo vas za strpljenje te se unaprijed ispričavamo ukoliko bude kakvih poteškoća i/ili problema u radu. Nadamo se da ćete biti zadovoljni idejom i primjenom iste prilikom naručivanja i podizanja narudžbi. Srdačan pozdrav, Lokalno povjerenstvo za prehranu grada Varaždina

facebook.com

Poštovani, u prošlih tjedan dana izabran je novi skup ljudi koji bi se trebali brinuti o prehrani u našoj menzi. Naime, željeli bismo napomenuti za početak kako ova stranica i dalje nije "official", no i na tome se radi. Svrha ove stranice je da se uspostavi indirektna komunikacija između kuhinje te vas studenata. Nadalje, pošto je sama smisao stranice uspostava komunikacije to isto iziskuje kako s naše strane tako i s vaše kako korektnost tako i konstruktivnost u savjetima te prijedlozima. Svaki problem s hranom, kao neodovoljno kuhana, pronalazak žohara, kukaca te slično molili bismo da prijavite u inbox nakon čega ćemo se mi isti pobrinuti za ostatak. Tu istu hranu molili bismo da prijavite i kuharima jer u tome i je poanta. Novi meni ćete zasigurno dobiti, a kuhari koji su odgovorni će kako odgovarati s naše strane te strane ministarstva tako i s vaše strane. Ono na što stavljamo naglasak je u načinu prijave problema. Hrana s kojom postoji očiti problem treba biti poslikana zajedno sa računom tako da se jednostavno može iščitati o čemu se radi te da se to isto dogodilo upravo u menzi pored studentskog doma ili menzi naziva "Electron". Na koncu sve se svodi kako na korektnost tako i na razumijevanje. Koliko vi budete konstruktivni toliko ćemo i mi uspjeti pripomoći u poboljšanju kako rada menze tako i kvalitete prehrane. Voljeli bismo napomenuti da je menza isto tako ograničena razno raznim resursima te da koliko god poneke vaše ideje stvarno bile sjajne postoji šansa da ne budu u mogućnosti realizacije radi ograničenosti. Dapače, smatramo da vas to ne bi trebalo sputavati jer ćemo se potruditi da što više istih bude uspješno realizirano. Osobe koje će se u nastavku brinuti za ovu stranicu su također ponajviše studenti što znači da ti isti žele napraviti neki pomak. Željeli bismo vam se zahvaliti na čitanju te budućoj suradnji. Lijep pozdrav!

facebook.com

Sljedeći utorak (15.11.2016.), u menzi će se provesti anketa u svrhu poboljšanja rada Studentskog restorana te će svaki student dobiti anketu na blagajni koju može ispuniti. Na taj način restoran i povjerenstvo za prehranu će dobiti konkretan uvid u trenutnu situaciju i zadovoljstvo studenata, s obzirom na sve učestalije kritike na račun Studentskog restorana Varaždin. Kao i u zadnjoj anketi, imat ćete prostor za svoje prijedloge, ali neka budu realistični. ( Bez kebaba, žive muzike i sl.)

facebook.com

PapajVZ - Android Apps on Google Play

:) {PapajVZ} https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PapajVZ Idete u Studentski restoran i često ne znate jelovnik? Želite glasati ili saznati koji je u toku dana najpopularniji meni? Preuzmite sa Google Play-a PapajVZ i budite u toku :)

facebook.com

Donosimo dobre vijesti! Prema anketama koje ste ispunjavali u 12.mj., nastoje se popraviti stvari s kojima su studenti nezadovolji tako da ćemo od 1.3. jesti PIRE OD PRAVOG KRUMPIRA, a ne iz vrećice :D

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Lokalno povjerenstvo za kontrolu prehrane studenata u Varaždinu