Top Local Places

SolarShop BEREN Varaždin

Optujska 26, Varazdin, Croatia
Solar Energy Service

Description

ad

Nudimo sve vrste solarnih fotonaponskih sustava, solarne, auto/moto i kamionske akumulatore i popratni asortiman  U ponudi imamo sve vrste solarnih fotonaponskih sustava, solarne akumulatore,vjetroturbine,peći na kruta goriva, peći na pelet, infracrvene i radijacijske grijalice,LED rasvjetu,  veliki izbor startnih akumulatora za motorna vozila ( automobili, kamioni, traktori, radni strojevi), akumulatore za sve vrste motocikala i skutera, akumulatore za igračke,električne bicikle, te stacionarne akumulatore za plovila i kamp prikolice. Također nudimo i CTEK inteligentne punjače akumulatora te ulja svih poznatih proizvođača. Uz sav asortiman koji nudimo vršimo i provjeru ispravnosti Vašeg akumulatora , te ispravnost Vašeg reglera i alternatora. Svaki kupljeni akumulator besplatno ćemo ugraditi u Vaš automobil.


Pozivamo Vas da dođete i da se uvjerite u kvalitetu naših proizvoda te odlične cijene koje nudimo.

Mogućnost plaćanja je gotovinom, svim karticama , te obročno plačanje do 12 rata bez kamata.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Solarni sustavi za sve namjene! Od vikendica do kuća i pogona! Dođite i uvjerite se!

facebook.com

Rješenje za nadolazeće vruće i sparne ljetne dane: Vrhunski klima uređaji FUJI AIR Yacuza INVERTER 3,5KW već od 2.475,00 Kn uz 60 mjeseci jamstva!

facebook.com

Nema goreg osjećaja kada konačno stigne proljeće, Vi veseli okrenete ključ Vašeg motocikla a ništa se ne desi - motor ne daje nikakav zvuk, instrumenti su „mrtvi“ – sve je jasno, akumulator je izdao. U želji da sačuvaju akumulator, mnogi pale svoje motore preko zime i ostavljaju ih da rade 5 do10 min. – POGREŠNO. Imajte u vidu da su vaši akumulatori u stvari starteri koji trebaju pokrenut agregat od 1000 ili 600ccm i to po hladnom vremenu kad se stegne ulje u agregatu . Zato starter „daje sve od sebe“ da pokrene motor na toj temperaturi pri čemu se nevjerojatno puno prazni. Vrijeme rada motora od 5 do 10 min nije dovoljno da nadomjesti to pražnjenje akumulatora. Najbolje rešenje je održavati ga pametnim punjačima. Za Vas smo pripremili niz CTEK pametnih punjača po 20% nižoj cijeni. Osim toga nudimo Vam besplatnu provjeru stanja akumulatora te sve vrste moto akumulatora po najnižim cijenama. 25% popusta na UNIBAT moto akumulatore (uz donešeni stari akumulator) 15% popusta na YUASA moto akumulatore (uz donešeni stari akumulator) 20% popusta na CTEK pametne punjače

facebook.com

Autonomni ili otočni sistemi za svoj rad ne zahtijevaju spajanje na električnu mrežu. Oni se obično koriste u udaljenim ili izoliranim mjestima gdje je električno napajanje nedostupno ili iziskuje prevelike financijske izdatke: -Izolirani ili nepristupačni objekti (vikendice, vikend naselja, seoska imanja, crpilišta) -Razni pokretni objekti, kamp kućice, plovila -Ulična rasvjeta, razne signalizacije, video nadzori i alarmni sustavi -Telekomunikacijski sustavi -Bazenski sustavi,sustavi navodnjavanja -I još mnogo drugih mogućnosti. U ponudi imamo već gotove setove ali isto tako setove radimo prema izračunima Vaše potrošnje. Slobodno nam se obratite bez obveze!

facebook.com

Dok prvi akumulator, koji je tvornički ugrađen u vozilo, nerijetko može izdržati pet, šest ili više godina, svaka druga ugradnja, bez obzira na marku i kvalitetu uglavnom traje osjetno manje. U pravilu tri do četiri godine. Naime, automobil nakon pet, šest godina starosti više nije niti približno toliko elektronički savršen kao kada je nov, što za posljedicu ima i veću potrošnju struje, a samim tim i kraći vijek akumulatora. Ako je vaš akumulator stariji od tri ili četiri godine, preporučujemo da navratite do nas. U našim trgovinama možete brzo, jednostavno i bez ikakve obveze provjeriti stanje akumulatora u vašem vozilu. Ako automobilu treba dulje da upali ili ako prilikom pokretanja “štuca ili zapinje”, to je u kombinaciji s poodmaklom starosti akumulatora siguran signal da ga morate provjeriti. Iako razlog ovakvim smetnjama mogu biti i zahrđali kontakti ili loši spojevi, u velikoj većini slučajeva to je akumulator. Ako pak tijekom toplijih dana ujutro ponekad ne može pokrenuti vozilo iz prve ili uopće, možete biti sigurni da će se problemi dolaskom hladnijeg vremena samo pogoršavati. S godinama pojavljuje se sve više i više tipova, oblika i vrsta akumulatora. Dođite kod nas, provjerit ćemo o kakvom se vozilu radi i ponudit ćemo vam adekvatnu zamjenu. Prilikom kupnje budite svjesni da odabir renomirane marke uglavnom znači i dulju trajnost akumulatora, no ako je razlika u cijeni vrlo velika (a često može biti i dvostruka!), možda se više isplati kupiti jeftiniji model i ranije ga zamijeniti. Provjera akumulatora sustavni je dio pripreme automobila za zimu. Zanemarite li je, može vas očekivati neugodno iznenađenje u hladno zimsko jutro.

facebook.com

Beren Classic startni akumulatori za sva vozila Kvaliteta klasična - cijena fantastična!

facebook.com

Stigla je zima, jeste li spremni za nju? Jeste li provjerili akumulator? Antifriz? Metlice brisača? ... Navratite u Beren - isplati se! 😉

facebook.com

Najveći izbor i najbolje cijene akumulatora u gradu! 😎

facebook.com

Peć na pelet SOLE 10KW Economic, cijena za gotovinu 5399kn-Cijena na kartice 5999kn Kaminska pec na pelet se pokazala kao najekonomicnija ekoloska pec koja je osvojila Europsku uniju. Pelet je gorivo izradeno od prešane drvene mase koja se smatra za najcistije gorivo za svakodnevnu upotrebu,potpuno neskodljivo za ljudsko zdravlje. Pelet ima najbolji odnos kalorijske snage (5,4 KWh/kg), iskoristenja i cijene u odnosu na ostala cvrsta goriva, plin i el.energiju.

facebook.com

Jesen je tu, zima kuca na vrata pa ne zaboravite pripremiti vozilo za zimu. Akumulator je najosjetljiviji na niske temperature i prvi pokaže znakove posustajanja. Tako akumulator koji je tijekom ljeta još sasvim solidno radio pred prvim nižim temperaturama može kapitulirati i ostaviti vas na cjedilu. S obzirom na ovo, bilo bi najbolje na vrijeme provjeriti stanje akumulatora u vozilima i promijeniti ih, ako je to potrebno. Provjera akumulatora sustavni je dio pripreme automobila za zimu. Zanemarite li je, može vas očekivati neugodno iznenađenje u hladno zimsko jutro. U našoj poslovnici na adresi Optujska 26, Varaždin uz besplatnu provjeru akumulatora pripremili smo Vam velik izbor akumulatora raznih renomiranih proizvođača po akcijskim cijenama te do 25% popusta uz donešeni stari akumulator.

facebook.com

Veliki izbor peći na drva i pelete po najpovoljnijim cijenama. Posjetite nas u Optujskoj 26 radnim danom od 8 do 20h te subotom od 8 do 13h 098/9357-888 042/303-858

facebook.com

6KW peć na pelet TOP PONUDA! Najprodavanija peć u klasi 3999kn za gotovinu - 4444kn na kartice Idealno za vikendice i manje stanove-kuće do 60m2/140m3 Peći 6KW, toplozračne peći na drvene pelete namijenjene su za grijanje prostorije zrakom uz pomoć ugrađenog ventilatora. Čelične su konstrukcije, modernog dizajna i visoke učinkovitosti. Velika im je prednost jednostavno korištenje i održavanje te ugradnja (nema potrebe za radijatorima, cijevima…)

facebook.com

Quiz

U OKOLINI SolarShop BEREN Varaždin