Top Local Places

Jimmy Woo

, Umag, Croatia
Club

Description

ad

VIP Reservation: Barbara Spišić, tel. +385977361283 Od osnivača ekskluzivnih klubova i barova Papaya koja se nalazi na najpoželjnijoj destinaciji za mlade-plaži Zrće, te zagrebačkih nezaobilaznih mjesta nesputane zabave- jarunskog kluba Piranha i kultnog mjesta Gjure 2 u Umag su stigle nove dvije prijestolnice hedonističkih užitaka -  "Jimmy Woo Club" i "Goldfish Beach bar"!
Novootvorena mjesta susreta mladih u prvoj drugoj sezoni pokušati će udovoljiti željama svih posjetitelja, bilo da se radi o posjetiteljima popularnih teniskih turnira ATP Umag Open ili jednostavno onima koji su u vječitoj potrazi za svojim dijelićem ljetnog raja, zabave i bijega u neki drugi svijet - svi Vi ste pozvani u najljepši istarski Beach bar-"GoldFish" kojeg samo nekoliko metara kristalno bijelog pijeska odvaja od prekrasnog plavetnila Jadranskog mora.
Klub kojemu je cilj Umag pretvoriti u jednu od najpoželjnijih destinacija
za mlade i one koji se tako osjećaju...
Istra i ljeto u Hrvatskoj biti će bogatije za nezaobilazno mjesto ljetnih provoda u Umagu- bajkovita laguna Stella Maris dobiti će ekskluzivno mjesto vrućih ljetnih tuluma- klub JIMMY WOO. Smješten uz poznate teniske terene, Jimmy Woo biti ce "Hot Spot" popularnih službenih "ATP STUDENA CROATIA OPEN" teniskih turnira, ali i nezaobilazno mjesto eminentnih svjetskih imena glazbene klupske scene.
Ljetna terasa Jimmy Woo-a s prekrasnim egzotičnim palmama uz bogati izbor bara na terasi omogućiti će Vam da tople ljetne noći zamijenite laganim povjetarcem. Na terasi se prostire VIP dio i osoblje koje će prema svakom gostu individualno pristupiti te ispuniti svaku želju.

Unutarnji prostor Jimmy Woo-a nudi plesni podij- centralno mjesto zabave uz bogati zvučni i svjetlosni sistem, a za one manje hrabrije tu su dva VIP prostora. Središnja bina na središnjem trgu pokraj ATP stadiona biti će proširena ruka Jimmy Woo-a i mjesto održavanja najvećih glazbenih zbivanja.

KONTAKT

Quiz