Top Local Places

Sinest doo

Meštrovićevo šetalište 8, Split, Croatia
Heating, Ventilating & Air Conditioning Service

Description

ad

Tvrtka SINEST d.o.o. osnovana 1990.g. u Splitu. Primarna djelatnost tvtke je profesionalna klimatizacija te servisiranje i održavanje sustava klimatizacije Tvrtka SINEST d.o.o. osnovana 1990.g. u Splitu. Tijekom godina poslovanja ostvarena je poslovna suradnja i strateško partnerstvo sa inozemnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom opreme za klimatizaciju. Zastupali smo renomirane svjetske proizvođače klima opreme od LG, SANYO a već 7 godina oslonjeni smo na odličnog proizvođača opreme za klimatizaciju marke SINCLAIR.
Osim navedenih proizvođača klima uređaju, prema željama investitora isporučivali smo i ugrađivali klima opremu drugih proizvođača (poslovna zgrada PRIVREDNE BANKE na Gripama sa DAIKIN VRF opremom, OTP banka sa MITSHUBISHI, MEDICINSKI FAKULTET sa DAIKI VRF sistemom…………..)
Tvrtka SINEST je u privatnom vlasništvu, a osnovna djelatnost je inženjering, dobava i ugradnja klimatizacijskih i ventilacijskih sustava kao i njihovo servisiranje i održavanje prema posebnim ugovorima.
U suradnji s našim dugogodišnjim partnerima posebnu pozornost pridajemo tzv. Ekološkom inženjeringu što uključuje poslove kemijskog čišćenja i dezinfekcije sustava klimatizacije i ventilacije
Posebnu pozornost pridajemo zaštiti na radu te edukaciji djelatnika. Svaki se djelatnik prije zapošljavanja upoznaje s procesom rada kao i s opasnostima vezanim uz taj proces.
Istu važnost pridajemo razvoju novih tehnologija i opreme, tako da danas raspolažemo suvremenom opremom za rad kao i biorazgradivim sredstvima za čišćenje.


Nakon višegodišnjeg rada na poslovima kemijskog čišćenja i dezinfekcije sustava klimatizacije i ventilacije, u stanju smo riješiti sve probleme koji se u ovoj djelatnosti mogu pojaviti.

OPIS POSLOVA KOJE OBAVLJAMO

•   PRODAJA I UGRADNJA KLIMA UREĐAJA
U mogućnosti smo ponuditi i ugraditi od komercijalnih do profesionalnih klima uređaja, a potom  iste servisirati. Kupcu možemo ponuditi  ne samo klima uređaje koje naša tvrtka zastupa, već i druge marke koje potencijalni kupac traži.
•   SERVISNO ODRŽAVANJE KLIMA UREĐAJA I VENTILACIJSKIH SUSTAVA
Održavanje kuhinjskih napa , ventilacijskih kanala, klima komora, filtera, ventilatora i prigušivača te ostalih elemenata sustava ventilacije
Našu djelatnost temeljimo na zakonskim regulativama.
Tijekom uspješnog poslovanja isporučili smo opremu i klimatizirali velik broj objekata koje i održavamo za koje Vam u prilogu dostavljamo našu referentnu listu, a za sve dodatne informacije rado Vam stojimo na raspolaganju.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Ponosni sponzor Hajduka. SINCLAIR AIR CONDITIONS

facebook.com

https://www.youtube.com/watch?v=cttrLOtHrZg

facebook.com

http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/491214/hajduk-predstavio-europskog-partnera-kos-nakon-mukotrpnih-razgovora-pronasli-smo-zajednicki-jezik

facebook.com

Ponosni smo sto mozemo objaviti da smo od danas i sluzbeno postali ponosni sponzor HNK Hajduk Split. U Hajduku je klima uvijek najbolja....

facebook.com

Reference...Brodospas

facebook.com

CONSOLE SERIJA Konzolne jedinice mogu biti instalirane na zid - kao zidne jedinice - ili na podu slično kao uobičajeni radijatori. Dizajn ovih jedinica omogućuje izlaz zraka u dva smjera radi optimiziranja rada u režimu hlađenja / grijanja. Ove jedinice mogu biti opremljene WiFi modulom i zidnim upravljačem s tjednim tajmerom za komforno upravljanje Vaše jedinice. Pored toga, ove jedinice su opremljene istim standardnim funkcijama kao i zidne jedinice.

facebook.com

FOCUS SERIJA Uređaji nove serije FOCUS koriste ekološko rashladno sredstvo R32 s niskim potencijalom globalnog zagrijavanja (GWP). Ove jedinice se odlikuju elegantnim LED zaslonom koji se nalazi iza čeonog panela. Jedinice su standardno opremljene WiFi modulom za komforno upravljanje putem Vašeg pametnog uređaja. Korisna je i mogućnost priključenja žičanog upravljača s tjednim tajmerom. Uređaji ove serije nude široku paletu serija prema učinkovitosti tako da će sigurno zadovoljiti sve Vaše zahtjeve.

facebook.com

Sinest d.o.o. zaposljava: - Instalater klima uredjaja - Pomocnik servisera klima uredjaja. Sve infomacije na sinest@sinest.hr ili na tel. 021/453-800

facebook.com

facebook.com

Zapošljavamo instalatera klima uređaja sa iskustvom. Molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 021/453-800 ili e-mail adrese: sinest@sinest.hr...

facebook.com

facebook.com

Quiz