Top Local Places

Srednja škola Viktorovac Sisak

Aleja narodnih heroja 1, Sisak, Sisak, Croatia
High School

Description

ad

Srednja škola Viktorovac obrazuje sljedeća zanimanja: kuhar, konobar, frizer, prodavač, medicinska sestra/  tehničar opće njege, farmaceutski tehničar

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Svim učiteljima sretan Dan učitelja! https://www.buzzfeed.com/jasonwells/world-teachers-day-classrooms?utm_term=.xjN83BP3K&bffb=world#.us48rmkrl

facebook.com

POČINJEMO... Neka je sretna nova školska godina!

facebook.com

POČETAK ŠKOLSKE GODINE Nekoliko važnih informacija o prvom danu školske godine.

facebook.com

Školska godina 2017./2018. Upisi u više razrede (2.,3.,4. i 5.) održat će se 29.8.2017. prema ranijem dogovoru s razrednicima. Učenici su dužni ponijeti svjedodžbu prethodnog razreda.

facebook.com

UPISI U 1.RAZRED Dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja i potpisani obrazac o upisu u 1. razred srednje škole učenici su dužni dostaviti u školu 13. srpnja 2017. (četvrtak) od 8.00 do 14.00 sati. Ostale podatke važne za upis možete pronaći na linku http://ss-viktorovac-sk.skole.hr/?news_hk=1&news_id=601&mshow=290#mod_news Našoj novoj generaciji učenika želimo dobrodošlicu, a svima ostalima ugodne i zabavne praznike.

facebook.com

Dana 1. srpnja 2017. godine na dužnost ravnatelja Srednje škole Viktorovac stupila je njena dotadašnja pedagoginja Koraljka Porić. Posao ravnatelja škole izuzetno je zahtjevna i odgovorna dužnost te našoj novoj ravnateljici želimo mnogo uspjeha.

facebook.com

ODLAZAK U MIROVINU Nakon ukupno 41 godine rada u prosvjeti, od čega 30 godina na radnome mjestu ravnatelja, u četvrtak 29. lipnja 2017. godine, svečanim se domjenkom u prostoru ugostiteljskog praktikuma Srednje škole Viktorovac oprostila njena dugogodišnja ravnateljica, profesorica Marica Marinković.

facebook.com

SVEČANA PODJELA SVJEDODŽBI Za učenike 4.g i 5.f razreda upriličena je u Velikoj dvorani škole svečana podjela završnih svjedodžbi koja se održala u srijedu 5. srpnja 2017. godine.

facebook.com

KUHANJE KAO PETO OSJETILO U suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu, Kulinarski institut Kul IN ugostio je svjetski poznatu pobjednicu američkog MasterChefa Christine Ha. Christine je u petak, 9. lipnja 2017. u Kul IN-u održala inspirativno predavanje na temu Kuhanje kao peto osjetilo. Predavanju su prisustvovali i naši učenici 2.a i 3.a razreda u pratnji stručne učiteljice kuharstva Marine Mrmić. Tom su se prigodom i natjecali u pripremi smuđa sa sotiranim povrćem te ostvarili sljedeći poredak: Jurica Jurčec, 2.a; Tatjana Vojasić, 2.a; Matija Komljenović, 2.a; Antonio Bolun, 3.a i Filip Kireta, 2.a.

facebook.com

18. JUNIOR BARMEN CUP Turističko-ugostiteljska škola Karlovac bila je 9. lipnja 2017. godine domaćin Junior Barmen Cupa, natjecanja učenika i učenica u pripremi barskih mješavina. Našu je školu na ovome natjecanju predstavio učenik 3.b razreda Marko Domink Mlađenić, kojega je pripremio njegov mentor Mario Kastmiler, stručni učitelj ugostiteljskog posluživanja. Naš je Marko Dominik osvojio drugo mjesto u disciplini klasična priprema duge barske mješavine.

facebook.com

ZAJEDNO PROTIV GOVORA MRŽNJE 1. lipnja 2017., a u organizaciji Policijske uprave sisačko - moslavačke, u našoj je školi predstavljen projekt „Zajedno protiv govora mržnje“. Cilj ovog projekta promicanje je kulture tolerancije i nenasilja te prevencije svih oblika govora mržnje kao društveno neprihvatljivog oblika ponašanja.Poruke protiv govora mržnje uputilo je i podržalo mnoštvo sudionika.

facebook.com

Stručna ekskurzija u Vukovar Učenici prvih razreda naše škole u pratnji ravnateljice Marice Marinković i svojih profesora posjetili su i ove školske godine najistočniji dio naše domovine –grad heroj Vukovar .Obišli su legendarnu Vukovarsku bolnicu, Spomen dom i masovnu grobnicu na Ovčari te Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata na kojem su položili vijence i zapalili svijeće.

facebook.com

Quiz