Top Local Places

Gospa Sinjska

Fratarski prolaz 4, Sinj, Croatia
Catholic Church
advertisement

Description

ad

Službena Facebook stranica Svetišta Gospe Sinjske.
Official Facebook page of the Sanctuary of Our Lady of Sinj in Croatia.  Informacije iz Franjevačkog samostana Gospe Sinjske.

Opening Hours

ponedjeljak
06:00 - 20:00
utorak
06:00 - 20:00
srijeda
06:00 - 20:00
četvrtak
06:00 - 20:00
petak
06:00 - 20:00
subota
06:00 - 20:00
nedjelja
06:00 - 20:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Our Lady of Sinj, grant to us, we implore you, your perpetual help in all our necessities, in every sorrow, and especially in all our temptations. We ask for your unceasing help for all who are now suffering. #OurLadyofSinj

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Ako padne obitelj, što ostaje od društva? Ako nestane obitelj koji će prometni znakovi voditi djecu u hodu kroz život? Obitelj je povlašteno mjesto osobnog i društvenog razvoja. Tko promiče obitelj promiče čovjeka, tko je napada - napada čovjeka. Sv.Ivan Pavao ll.

facebook.com

Hvaljen Isus Gospe! Ima jedna Majka u Sinjskome kraju, ime joj je Gospa, za nju mnogi znaju. Kada dođe slavlje njezinoga svetca, to su bolni dani osmoga mjeseca. Tu dolaze majke i krunicu mole, da im teške rane na srcu prebole. Hvaljen Isus Gospe,Ti milosti puna, Tebe Tvoja krasi sva od zlata kruna. I još nešto Majko Tebe lijepa krasi, miluju ti lice crne kose vlasi. Ti si naša Majka, Majka od Cetine, za Tobom mi mlado srce gine. Je li čuješ Gospe što Te mnogi psuju? Sklopi za njih ruke neka Te poštuju! Približi se slavlje svakom srcu milo, dođi k nama Gospe, Ti sa neba vilo. Ukaži nam se Majko na bijelu oblaku, umanji teške rane svakom nejaku. Ja ću Tvome Gospe kampanelu doći, ljubit ću oltare u njima su moći. Ti si moja Majka, neka mnogi znaju, moje mlado tijelo ti ponesi Raju. Ja ću Tebi Gospe dati pjesmu ovu, u visine anđeli me zovu. Nikola - Nikica Džeko

facebook.com

Župa Gospe Sinjske organizira zaručničke tečajeve u nekoliko termina: 1) 17.-19. veljače 2017. 2) 16.-18. lipnja 2017. 3) 15.-17. rujna 2017. - Tečaj se sastoji od nekoliko susreta odnosno predavanja, koja obuhvaćaju različite aspekte braka i obitelji. Predavanja u navedenim terminima započinju u 19.00 sati, a održavaju se u "Dvorani Gospe Sinjske" (Fratarski prolaz 4, Sinj). - Voditelj: fra Perica Maslać, župnik. - Informacije: tel.: 021.707.010 - Pratite redovito naše mrežne platforme kako biste se na vrijeme detaljnije informirali.

facebook.com

facebook.com

Dragi prijatelji, neka i danas u vašim obiteljima zasja vjera u uskrsnuće. Nedjelja je dan Gospodnji, dan pobjede nad smrću i dan nove nade. Mir i dobro.

facebook.com

facebook.com

ŽENIDBENE NAPOVIJEDI: 1. Ženi se Željko Budimir sin frane i Mire r. Runje, mladić iz Sinja i uzima Kristinu Sučić kćer Mirka i Ljube r. Bota, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak u Sinju. 2. Ženi se Stipe Marunica sin Gorana i Merice r. Budimir, mladić iz Hrvaca i uzima Ivu Labrović kćer Vlatka i Anke r. Svalina, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu u Sinju. 3. Ženi se Frano Acalija sin p. Ivana i p. Nadežde r. Kavkova, mladić iz Sinja i uzima Matildu Jenjić kćer p. Jure i Marije r. Masnić, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu u Sinju. 4. Ženi se Miro Delonga sin Jaše i Ive r. Milanović, mladić iz Sinja i uzima Paulu Gilić kćer Nediljka i Nade r. Tadić, djevojka iz Graba. Vjenčanje u subotu u Grabu. 5. Ženi se Ivan Brnas sin Ante i Branke r. Kutleša, mladić iz Ričica i uzima Marinu Prolić kćer Joze i Nade r. Bilandžić, djevojka iz Satrića. Vjenčanje u nedjelju u Sinju. 6. Ženi se Luka Balajić sin Momčila i Dijane r. Rađa, mladić iz Karakašice i uzima Antoniu Čović kćer Tonćija i Diane r. Škarice, djevojka iz Gata. Vjenčanje u nedjelju u Splitu (Poljud).

facebook.com

Hodočašća u Vepric i Ramu za Malu Gospu Naše Svetište i Župa organiziraju hodočašća u Vepric (7. 9., poslijepodne) i Ramu (8. 9., ujutro). Zainteresirani neka se prijave na porti samostana.

facebook.com

Rođena na današnji dan. ❤

facebook.com

Recommended Before and After transformation