Top Local Places

Slaptours Nova

Fra Stjepana Zlatovića 4, Sibenik, Croatia
Professional Service

Description

ad

Travel agency: excursions, accommodation, travel, charter, transfer, events...
Turistička agencija:izleti, smještaj, charter, prijevoz, događaji -eventi  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

💫🎅🎄 Dragi naši 💞🎄💫 ''Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić!'' Vaša Slaptours Nova ❣

facebook.com

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=544262225921076&id=100010119101903

facebook.com

facebook.com

Novo radno vrijeme naše poslovnice u ulici Fra Stjepana Zlatovića 4 (nasuprot FINE) : Ponedjeljak - petak 9:00-14:00 Subotom i nedjeljom ne radimo!

facebook.com

Skradinski buk čist jei i prirodni bazen s visokim vodopadima na jednom kraju, a s prekrasnim kaskadama na drugoj strani. Radi se o najnižem od tri reda slapova na rijeci Krki,a smatra se jednim od najljepših slapova u Europi. KAko je INSIDER to docarao putem videa,pogledajte ispod ;-)

facebook.com

Dobitnica nagradne igre, 2 karte za izlet u Nacionalni park Krka brodom je Branka Kulaš❗️ Čestitamo👏🏻👏🏻 🔹Karte možete preuzeti u našoj poslovnici u ulici Fra Stjepana Zlatovića 4 (nasuprot Fine) od 9-15 sati (pon-pet) .

facebook.com

🔸SLAPTOURS NAGRAĐUJE🔸 Osvoji izlet u Nacionalni park Krka brodom za dvije osobu koja uključuje prijevoz, ulaznicu u Nacionalni park, ručak i vodiča...⛵️🎫🍱🕺🏼 Sve što trebaš napraviti je napisati u komentar svoje ime i prezime te podijeliti ovu objavu "javno" ❗️ Sretnog dobitnika/cu objavljujemo u ponedjeljak 18.09. 🌞Sretno🌞

facebook.com

Izlet u Nacionalni park Krka od danas 380,00 kuna. U cijenu su uključeni prijevoz brodom, vodič, ručak i ulaznica u Nacionalni park. :)

facebook.com

Doživite kadrove ovog videa s našim brodom Avalon ponedjeljkom srijedom i petkom po cijeni od 90kn.

facebook.com

facebook.com

Svaki utorak u 10:30 našim brodom "Avalon" idemo u NP KRKA i to direktno u Nacionalni park, bez presjedanja. Cijena izleta je 400,00 kuna i uključuje kartu u NP, brod, vodiča i ručak (4 vrste rakije, dalmatinski pršut i sir, marinirani inćuni, carpaccio od lososa, salata od hobotnice te mesni rižot). Ukoliko ste zainteresirani za prodaju izleta na koju ostvarujete proviziju javite nam se putem inboxa ili na broj 022 311-460.

facebook.com

Panorama svaki dan (osim nedjelje) u 19:30 sati sa šibenske rive. / Panorama every day (except sunday) at 19:30 from the Šibenik sea coast.

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Slaptours Nova

B059

Sibenik, Croatia
Local Business