Top Local Places

Vodovod i odvodnja doo Šibenik

Kralja Zvonimira 50, Sibenik, Croatia
Company
advertisement

Description

ad

Na ovoj stranici možete pronaći korisne informacije o radovima na cjevovodu, prekidima u vodoopskrbi, projektima izgradnje objekata vodoopskrbe i odvodnje. Dobrodošli na Facebook stranicu Vodovoda i odvodnje d.o.o. na adresi http:/www.vodovodsib.hr
Pozivamo vas da ovdje iznosite svoja mišljenja, osobna iskustva, komentare, fotografije, videozapise te poveznice s drugih izvora vezane za teme predstavljene na ovoj stranici. Svaki prijedlog, kritika i ideja su dobrodošli.

Napominjemo kako zadržavamo pravo uklanjanja svih sadržaja koje smatramo uvredljivima ili neprikladnima te pravo zabrane pristupa korisnicima koji svoje mišljenje i stavove ne iznose na uljudan način.

Nisu dobrodošli sadržaji:
-u kojima se vrijeđa, kleveće, prijeti ili zlostavlja ostale fanove stranice ViO
-koji na uvredljiv način predstavljaju ViO
-u kojima se vrijeđa ili prijeti zaposlenicima ViO-a
-koji na bilo koji način izražavaju ili omalovažavaju tuđa vjerska i politička uvjerenja
-koji izražavaju netrpeljivost na rasnoj, spolnoj i bilo kojoj drugoj osnovi
koji su uvredljivog, vulgarnog ili opscenog sadržaja
Svi komentari, fotografije, videozapisi, poveznice s drugih izvora i ostali sadržaji kreirani ili postavljeni od strane fanova, a koji tematski nisu vezani uz sadržaj o kojem se raspravlja na ovoj stranici, bit će smatrani spamom i uklonit će se bez prethodnog upozorenja.
Također, ViO zadržava pravo ukloniti i one komentare koji ne pripadaju jednoj od gore navedenih kategorija. Ukoliko nađemo novi razlog za uklanjanje komentara, svakako ćemo ga pravovremeno dodati na listu.

ViO zadržava pravo blokirati osobe koje se ne pridržavaju navedenih pravila. U slučaju da se korisnik nađe uvrijeđen ovim pravilima ili uklanjanjem njegovih komentara, svakako je slobodan kontaktirati nas.

Isto tako, molimo vas da poštujete uvjete i pravila postavljanja sadržaja na Facebooku.

Nadamo se da ćete, zajedno s nama, na Facebook stranici Vodovoda i odvodnje, stvoriti poticajno okružje za dijeljenje sadržaja te razmjenu iskustva i mišljenja.

Opening Hours

ponedjeljak
07:00 - 15:00
utorak
07:00 - 15:00
srijeda
07:00 - 15:00
četvrtak
07:00 - 15:00
petak
07:00 - 15:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Zbog kvara na cjevovodu 17. travnja do 15 sati vode neće imati potrošači u ulici Frana Supila.

facebook.com

Zbog kvara na cjevovodu 17. travnja do 12 sati vode neće imati potrošači u Zagrebačkoj ulici i ulici Kralja Tomislava te svim ulicama koje se spajaju na navedene.

facebook.com

Zbog kvara na cjevovodu 13. travnja do 12 sati vode neće imati potrošači u zaseocima Mihaljevici, Lugovici i Slavice u Bilicama.

facebook.com

Zbog radova na cjevovodu 13. travnja od 8 do 11 sati vode neće imati potrošači u ulici Put Jurasa, Put Dubrave te Ravni vinogradi.

facebook.com

Zbog radova na cjevovodu 12. travnja do daljnjeg vode neće imati potrošači u ulici Majke Klare Zizic.

facebook.com

Zbog radova na cjevovodu 11. travnja od 8 do 13 sati vode neće imati potrošači u zaseoku Stubalj u Bilicama.

facebook.com

Zbog kvara na cjevovodu 9. travnja od 12 do 13.30 sati vode neće imati potrošači u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju.

facebook.com

Zbog radova na cjevovodu 9. travnja od 10 do 13 sati vode neće imati potrošači u stambenim zgradama u ulici Bana Josipa Jelačića na broju 17 i 17a. Također, zbog radova na cjevovodu sutra 10. travnja od 8 do 15 sati vode neće imati mještani Šparadića.

facebook.com

Zbog kvara na cjevovodu 6.travnja od 11 do 13 sati vode neće imati potrošači u ulici Južna magistrala – Autotransport, Hrvatske ceste, autopraone, Dalmare, Plodine, Lidl, restoran Gušt, restoran Propeti poni, benzinske pumpe i katolička škola.

facebook.com

Zbog kvara na cjevovodu 4.travnja do 11 do 14 sati vode neće imati potrošači u starom dijelu Pirovca.

facebook.com

Zbog kvara na cjevovodu 4.travnja od 11 do 14 sati vode nece imati potrosaci u starom dijelu Pirovca.

facebook.com

Zbog radova na cjevovodu 4. travnja od 9 do 15 sati vode nece imati potrošači u Šparadićima. Zbog kvara na cjevovodu 4. travnja od 9 do 13 sati vode neće imati potrošači u zaseocima Grbeše, Vukići, Čulari, Dželalije i Radačići u općini Unešić.

facebook.com

Recommended Before and After transformation