Top Local Places

Baby Signs radionice, Senj

Grad Senj, Senj, Croatia
Education
advertisement

Description

ad

Uz znakovni jezik za bebe Baby Signs®, bebe i djeca mogu pomoću znakova za bebe komunicirati ono što vide, trebaju, pa čak i ono što osjećaju. Znakovni jezik za bebe, Baby Signs®, razvijen je od strane Dr.Acredolo i Dr.Goodwyn, profesorica psihologije na kalifornijskom sveučilištu Davis. Rezultati istraživanja pokazali su da znakovni jezik koji su razvile pomaže položiti čvrste temelje učinkovite komunikacije, koja će ostati s djecom dugo nakon što progovore i ˝nestane˝ znakovni jezik. Sposobnost djeteta da učinkovito komunicira dovodi do uspjeha u školi, na poslu i u privatnom životu. U trenutku kada se dječji umovi razvijaju ubrzano, umijeće komuniciranja jača dječje samopouzdanje i olakšava odnos s drugom djecom i odraslima. Rezultat svega je napredna emocionalna inteligencija i iznadprosječne komunikacijske vještine.

Znanstvene studije dokazuju mnoge prednosti uporabe Baby Signs® znakovnog jezika:

Smanjuje frustracije i stvara povjerenje
Omogućuje djeci da dijele svoj svijet
Jača vezu između roditelja i djece
Otkriva kako su djeca, ustvari, pametna
Promiče pozitivan emocionalni razvoj
Jača samopouzdanje djece
Pomaže djeci progovoriti i poslije u razvoju govornih vještina
Potiče intelektualni razvoj

Baby Signs® Radionice za roditelje
-upoznat ćete povijest Baby Signs® pokreta, doznat ćete više o istraživanju na kojem se temelji Baby Signs® Program te otkriti mnoge dobrobiti za obitelji koje koriste znakove u svakodnevnom životu. Spoznat ćete najučinkovitije načine podučavanja znakova i naučiti nekoliko najkorisnijih. Pomoći ćemo vam sastaviti osobni Baby Signs® plan kojim ćete započeti znakovati sa svojom bebom. Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Cjeloviti Startni Paket koji je uključen u cijenu Radionice.


Radionica: Znakuj, pjevaj i igraj se 1

Radionica se održava 1 puta tjedno kroz 6 tjedana.
Svaki sat obuhvaća:
-učenje znakova koji su najvažniji u djetetovoj svakodnevici (37 znakova)
-učenje kroz zabavne igre koje vodi Beebo, znakujući medo
-praktično vježbanje znakova kroz vesele Baby Signs® pjesmice
-igre koje potiču važne jezične, kognitivne, socijalne i emocionalne vještine kod djece
-druženje obitelji, stjecanje novih prijateljstava i razmjena iskustava među roditeljima
Teme iz djetetove svakodnevne rutine: VRIJEME JELA, VRIJEME SPAVANJA, VRIJEME KUPANJA, KUĆNI LJUBIMCI, U PARKU i VRIJEME OBLAČENJA.

Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Znakuj, pjevaj i igraj se set 1 koji je uključen u cijenu Radionice.

Kada ići na Radionicu?
-radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 1 namijenjene su djeci u dobi od 6 do 30 mjeseci.

Zašto ići na Radionicu?
-na Baby Signs® Radionicama Znakuj, pjevaj i igraj se 1 ćete, kroz igru i pjesmice, naučiti komunicirati znakovima. Roditelji će biti educirani kako razviti komunikaciju te kognitivne i motoričke sposobnosti kod svoje djece uz dijeljenje iskustva s ostalim roditeljima. Djeca će uživati u zajedničkim igrama koje su pomno smišljene od strane osnivačica Baby Signs® Programa doktorica Acredolo i Goodwyn, profesorica razvojne psihologije. Naučit ćete vesele pjesmice, upoznati znakujućeg medu BeeBo-a koji pomaže djeci naučiti znakove, a svaki sat radionice ima različitu temu odabranu iz svakodnevnog života.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

www.youtube.com

https://www.youtube.com/watch?v=JqVccBKYHLE Dragi roditelji! Na ovaj način i vaša beba može komunicirati sa vama. Vidimo se na uvodnom predavanju za Znakovni jezik 12.01.2017.

facebook.com

Dragi roditelji, ovim putem pozivam Vas i sve zainteresirane na predavanje o "Znakovnom jeziku za bebe" koje će se održati u četvrtak 12.01. u Gradskoj Knjižnici Senj sa početkom u 17:00 sati. Prijave na mob:099 869 44 24 Doznajte više o nastanku znakovnog jezika za bebe, te koje su prednosti korištenja ovog svjetski poznatog programa - Baby Signs programa. Vidimo se! Martina Holjevac Vičić, bacc.paed

facebook.com

Timeline Photos

Prednosti Baby Signs® Programa Više od trideset godina postojanja i istraživanja o Baby Signs® Programu pokazala su da se upotrebom ovog Programa omogućuju mnoge prednosti za djecu i njihove roditelje. Baby Signs® program omogućava vašoj bebi da: ...lakše usvoji govor, ...ostvari snažniju vezu sa roditeljima, ...se intelektualno razvija, ...smanji suze, bijes i frustracije, ...razvija kreativnost, ...obogati svoj rječnik, ...lakše pamti, ...razvija simboličko mišljenje, ...razvija samopoštovanje i samopouzdanje.

Timeline Photos
facebook.com

Baby Signs radionice, Senj's cover photo

Baby Signs radionice, Senj's cover photo
facebook.com

Baby Signs radionice, Senj

Baby Signs radionice, Senj
facebook.com