Top Local Places

ŽIVOT U POKRETU

Hrvatskih zrtava 55, Seget Donji, Croatia
Local Business

Description

ad

IN MOTUS studio za rekreaciju.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Još jednom molimo SVE cure koje su upisane u grupu utorak/četvrtak/subota u 20.30 na kružni trening da nam se jave i potvrde (DA/Ne) svoje mjesto za 4.mjesec. Jako nam je važno zbog svih koje su na čekanju i organizacije rasporeda. Hvala ;) :)

facebook.com

Pozdrav!!! Molimo SVE cure koje su upisane u grupu utorak/četvrtak/subota u 20.30 na kružni trening da nam se jave i potvrde (DA/Ne) svoje mjesto za 4.mjesec. Jako nam je važno zbog svih koje su na čekanju. Hvala ;) :)

facebook.com

VAŽNA OBAVIJEST: Grupa utorak/četvrtak/subota 20.30 ( kružni funkcionalni trening), od sutra, 5.4.2018, trening ima u 18.00!! Dakle, svi iz grupe dođite u 18 na trening. Promjena vrijedi za svaki utorak, četvrtak i subotu do kraja sezone. Proslijedite dalje. Hvala ;)

facebook.com

Otvorena slobodna mjesta u/č/s funkcionalni trening!!! Prijave na 091 593 76 21

facebook.com

Sretan Vam i blagoslovljen Uskrs! :) ;)

facebook.com

Pozdrav svima!! Otvorilo se mjesto u grupi u/č/s u 18.00 na funkcionalnom kružnom treningu. Svi zainteresirani mogu se javiti u inbox ili na 0915937621. Vidimo seee :) ;)

facebook.com

Drage naše polaznice, obavještavamo Vas kako fitness centar InMotus ne radi na Veliki petak, subotu, Uskrs (nedjelja) te ponedjeljak. Sve koje žele, termin mogu nadoknaditi iduca dva tjedna u grupama u kojima žele (ranije najaviti dolazak). Vidimo se večeras ;) Sportski pozdrav svima!

facebook.com

facebook.com

Mi smo se odlučile za TRENING ne samo za zabavno, raznoliko, moderno, IN vjezbanje, JER želimo rezultate, jer želimo vidjeti u naših cura napredak, progresiju u osnovnom obrascu pokreta, mi učimo raditi vježbu u pravilnoj formi kako bi na svakom treningu bili snažniji, bolji i kvalitetnije se aktivirali i ZATO našim curama nije dosadno na treninzima ponavljati bazicne vjezbe i iste vježbe jer znamo da ne zanemarujemo niti jedan segment naseg tijela, jer znamo da treniramo i da imamo dugoročne ciljeve ...

facebook.com

TEMELJI SU BITNI Temelji su bitni. Najbitniji. Bez dobrih temelja i najljepša se kuća ruši. Ponekad, nažalost, nepravedno, pridajemo više pažnje visokoj i niskoj gradnji nego najvažnijoj utvrdi koju imamo - našem tijelu. Ono treba dobre temelje, ispravne, kako bi moglo funkcionirati onako kako treba, bez ozljeda, bez boli. U našoj dvorani na treninzima podučavamo polaznike kako izgraditi kvalitetne temelje za pravilnu posturu tijela i njegovo kretanje jer tijelo je stvoreno da bi se kretalo i jako voli pokret. U našoj dvorani ne prevrćemo kamionske gume niti ih mlatimo gigantskim čekićem. Ne radimo ni 682 skoka u minuti. Mi, ustvari, ne radimo ništa što Vi sami ne radite svaki dan. Podižete teret s poda, šetate, nosite dijete, piturajete, preskačete igračke po dnevnom boravku, selite, usisavate...To ne znači da na treninzima čistimo, brišemo prašinu ili inkartajemo zidove. Kako, međutim, drugačije "zamišat špric", ako ne klečeći na jednom koljenu ("mali o'šprica' kao ispomoć se ne računa); kako podići dijete na ramena, ako ne izbačajem ili nositi teške kese iz spize, ako ne stabilnim trupom. Zato mi u našoj dvorani zamahujemo girjama, čučimo s njima, podižemo ih iznad glave (jer ako ništa, priprema apartmana zahtjeva skladištenje na visokim razimana ormara). Deadliftom iz hip hingea podižemo i šipke s težinama od 5, 10, 20, 30, 40 pa, daj Bože, i više kila. I ne, naše polaznice znaju, deadlift vas neće ubildati. Izgradit će i osnažiti Vaše gluteuse koji će onda, napokon, obavljati svoje primarne funkcije, a koje često, nažalost, preuzimaju Vaša leđa. I pate. Jako. Svako tijelo nakon određenog napora treba odmor. Zato ga ne uništavamo pretjeranim naporom nego ga učimo i osnažujemo. Zato ga ne mrcvarimo do krajnjh granica i ne puštamo da se izbori nebitno kako, samo što jače, što više, što brže. Čuvamo tijelo. Vježbamo ga sustavno, kontrolirano, promišljeno, a onda ga i opuštamo, istežemo, smanjujemo tenzije....Dišemo. Dozvolite da Vas naučimo kako ispravno stajati, trčati, podignuti, odgurnuti, povući, kretati se i živjeti u bezbolnom pokretu. Dozvolite da Vam pomognemo izgraditi temelje, jer temelji su bitni. Topli pozdrav i POKRET iz zgloba ruke lijevo-desno šalju Vam Vaše trenerice Nina i Ana

facebook.com

Drage naše, sretan Vam naš dan!

facebook.com

Trebao bi i češće padat :D

facebook.com

Quiz