Top Local Places

Veterinarska Ambulanta Istra Vet

Gripole 68, Rovinj, Croatia
Veterinarian

Description

ad

Veterinarska ambulanta za velike i male životinje Veterinarska ambulanta ISTRA VET radi u skladu sa principima dobre veterinarske prakse, pri čemu su nam stručnost, savjesnost i briga za pacijente na prvom mjestu.
Svaki ljubimac iziskuje posebnu njegu i pažnju. U trenutku bolesti potreba za cjelovitom stručnom uslugom od neprocjenjive je važnosti. Cilj nam je pacijentima osigurati stručni pristup u dijagnozi,  liječenju i preveniranju bolesti te kontinuiranom edukacijom primjenu suvremenih metoda u operativnim zahvatima, dijagnostici i terapiji.
Obratite nam se s povjerenjem

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I kod nas je krenula akcija kastracije maca! Mole se svi zainteresirani da se jave i dogovore termin! Vaš ISTRA VET #IstraVetRovinj

facebook.com

JEL NETKO IZGUBIO PAPIGU NIMFU? Sinoc oko 22.00 pronaden na terasi nase kuce u Fazanskoj ulici. Ako ga tko trazi 091/538-0196 Walkeri

facebook.com

PODIJELJENO 179 PUTA, I nikom nije zapeo za oko!?.

facebook.com

Zašto bi trebalo naše kućne ljubimce redovito čistiti od glista i TRAKAVICA! Ovo je jedan lijepi primjerak trakavice koji je izašao iz male mace! Preventiva prije svega!

facebook.com

Hitnoooo da ne može hitnije... mali pas (ima 9 kg) oko 10 mjeseci, doveden u ambulantu na eutanaziju jer "sređuje" kokoši u dvorištu. Ako ja ne nađem rješenje on će ga riješiti po svom... Postignut je kakav, takav dogovor sa ex vlasnikom da plati kastraciju psa, pa da ga probamo udomiti! Molim Vas sve da podijelite sliku i da ga udomimo... Znači u Vaš dom ide cijepljen, čipiran, očišćen od parazita i kastriran! SHAREEE

facebook.com

Kada misliš da si vidio sve, ljudska zločestoća te na novo iznenadi! Maca je operirana i oporavlja se! #IstraVetRovinj

facebook.com

Divan muški mačić ostavljen na ulici na Gripolama u Rovinju! Znate i sami koliko kućna mačka ima šanse na ulici (nikakve!) Trenutno je kod nas u ambulanti! U Vaš dom ide cijepljen, očišćen od nametnika i kastriran! #UdomiMacu Prehitnoo mu je jer smo mi puni bolesnih maca!!!

facebook.com

Vratio se fakin kući! Dakle mačak se voli vozit u autu i vjerojatno ga je netko kao slijepog putnika povezao skroz iz dalekog Poreča u okolicu Rovinja! Ima sreću da ga je naša Maja zapazila!!!

facebook.com

Vrato se fakin kući! Dakle mačak se voli vozit u autu i vjerojatno ga je netko kao slijepog putnika povezao skroz iz dalekog Poreča u okolicu Rovinja! Ima sreću da ga je naša Maja zapazila!!! Preplašeni kastrirani mladi mužjak luta oko ambulante na Gripolama! To je nečija kućna mačka!!! Netko ga možda traži???

facebook.com

Kujica oko 2 mjeseca stara pronađena pored prometne ceste u Rovinju (Centener). Da li ju netko traži? Skroz umiljata i nije navikla na box, cijelo vrijeme plače i grize vrata :( Nije čipirana

facebook.com

Anna Liza, maleno mače odhranjeno na bočicu. Curica stara 1.5 mj sada jede samostalno hranu za mačiće i uredno ide u svoj wc. Živi u boxu u kojem se jedva okrene. Ne treba niti spominjati da to nije život. Zato molimo sve za jedan veliki SHARE da udomimo Lizu!!! U Vaš dom ide cijepljena i očišćena od parazita.

facebook.com

Priča nad kojom bi se svi trebali zamisliti!!! Šta ti ljudi da se nazivaju ljudima... #UdomiNeKupuj

facebook.com

Quiz