Top Local Places

Apartments Šimunović

Francesca Sponge Uspera 1, Rovinj, Croatia
Hotel

Description

ad

Apartments Šimunović
accommodation,Rovinj, apartmani, Ferienwohnungen, Rovinj, Privatunterkunft, Ferienhaus, Apartment, studio, info, Rovigno, appartamento, alloggio, casa famigliare  Cijenjeni gosti dobrodošli u obitelj Šimunović,  sa 30-godišnjom tradicijom izdavanja privatnih smještajnih kapaciteta u turizmu.
Naša kuća je kutak najljepšeg i najromantičnijeg grada u kojoj će Vas uvijek dočekati osmijeh na licu, ljubaznost i gostoprimstvo domaćina.

Apartmani Šimunović su moderno uređeni i opremljeni, sa terasom ili balkonom, klima uređajem, satelitskom televizijom, besplatnim bežičnim internetom, te opremljenom kuhinjom sa svim posuđem. Imate i na raspolaganju zatvoreni prostor sa vlastitim ključem za vaše bicikle ili motocikle.
Naši apartmani idealni su za spoj mirnog odmora sa obitelji ili Vama dragom osobom.
Uvjerite se u komfor naših apartmana kao i u sve blagodati netaknute
prirode koja se nalazi u neposrednoj blizini naše kuće.

Naime, nalazimo se u dijelu grada Rovinja, svega 400 metara hoda do plaže Cuvi,  zaštićenog parka prirode “ Zlatni rt – Punta Corrente“ i starogradske jezgre 15-ak minuta hoda udaljene od kuće.
Tu možete uživati u predivnoj mediteranskoj vegetaciji sa uređenim beskrajnim plažama i stazicama, za Vaš jutarnji jogging, vožnju biciklom do drugih plaža uz more i sve do centra grada.
Dobrodošli u Rovinj, grad neizmjerne ljepote, bogate povijesti i tradicije zbog kojih je postao jedna od vodećih turističkih destinacija u Istri, ali i u cijeloj Hrvatskoj.


Dođite i provedite Vaš najljepši godišnji odmor u našoj kući, koji će Vam zasigurno ostati u lijepom sjećanju!KONTAKT

Quiz

U OKOLINI Apartments Šimunović