Top Local Places

PRODESIGN

Radmile Matejčić 10, Rijeka, Croatia
Interior Design Studio

Description

ad

PRODESIGN is an independent design and consulting company operating in shipbuilding, 3D design, and graphic design. PRODESIGN je specijaliziran za dizajn interijera, eksterijera i namještaja po mjeri te 3D modeliranje i vizualizacije projekata u planiranju.

Naš glavni cilj je stvaranje jedinstvenih dizajnerskih rješenja u okvirima želja i potreba klijenta. Ideje prenosimo u život koristeći 3D tehnologiju modeliranja i software za izradu rendera budućeg prostora ili proizvoda.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Ovaj post smo odlučili posvetiti podovima. Odmaknuli smo se od "klasičnih" podova te vam donosimo moderna ali drugačija rješenja. Spoj različtih vrsta materijala, boja i uzoraka, geometrijski oblici, pločice s imitacijom drva i slaganje obloga u riblju kost su trendovi koji donose osvježenje i otvaraju prostor za više kreativnosti prilikom uređenja.

facebook.com

Zelenilo u interijeru svakako obogaćuje prostor. Kada se spomene zelenilo prvo nam na pamet pada tegla sa cvijećem, no to ne mora biti tako. Pogledajte galeriju mini vrtova i kreativnih rješenja za unijeti prirodu u svoj dom na drugačiji način. Nama se jako sviđa, što vi kažete?

facebook.com

Rasvjeta sve više podsjeća na umjetnička djela. Postaje dekor koji u prostoru privlači pogled na sebe. Trend u svijetu rasvjete svakako je i povećanje u broju rasvjetnih tijela u prostoriji. Različiti oblici u istom prostoru su dobrodošli. Slika govori više od tisuću riječi, stoga pogledajte galeriju. Ukoliko poželite da i vaš dom krasi ovakva rasvjeta, možete ju pronaći kod naših partnera RDI lighting design.

facebook.com

Uskoro počinje škola! Prvašići kreću u školske avanture te im je potrebno mjesto gdje će moći učiti i pisati domaću zadaću. Zato vam donosimo zanimljiva rješenja za uređenje radnog kutka u dječjim sobama. Ideje vas čekaju u galeriji! :)

facebook.com

Desert chic jedan je od popularanih stilova uređenja ove godine. Biljke iz pustinjskih krajeva, kao što su kaktusi, sastavni su dio ovog stila. Prepoznatljiv je po prirodnim materijalima, zemljanim tonovima, kontrastu bijele i prigušenih boja te različitim uzorcima koji se nalaze na tepisima i dekorativnim elementima. Zavirite u galeriju pa nam javite što mislite o ovom trendu!

facebook.com

Iako su neko vrijeme bile zaboravljene, tapete su trend zadnjih godina! Cvjetne, mramorne, geometrijske, tamne, svijetle, šarene...nisu ograničene stilom, bojom i uzorkom. Čak ni kupaonice ni stropove nije zaobišao ovaj trend. Uz toliko mogućnosti ponekad se teško odlučiti što odabrati. Napravili smo malu usporedbu tapeta geometrijskih motiva s ostalima u različitim prostorijama. Koje vam se više sviđaju?

facebook.com

Stolić, neizostavan element dnevnog boravka. U galeriji se kriju netipični primjerci ovog komada namještaja.

facebook.com

Dekorativne zidne obloge mogu u potpunosti promijeniti izgled svake prostorije. Pažljivo pozicionirana rasvjeta dodatno naglašava teksturu i oblik obloge.

facebook.com

BEFORE & AFTER #interiordesign #openplanliving #customdesign

facebook.com

facebook.com

PROJEKT UREĐENJA STANOVA Evo i trećeg stana, posljednjeg u nizu. U ovom stanu smo se odlučili za tople zemljane tonove.

facebook.com

TRAŽIMO NOVOG ČLANA NAŠEG TIMA! Imaš iskustva u dizajnu interijera, poznaješ programe za izradu 3D modela i vizualizacija, imaš B kategoriju? Komunikativna i kreativna si osoba? Onda trebamo baš tebe! Novog člana očekuje dinamičan i zanimljiv posao, rad na izazovnim projektima te ugodna i poticajna radna atmosfera. Svoj životopis, molbu i mapu radova pošalji na info@prodesign-rijeka.com. Čekamo te!

facebook.com

Quiz

U OKOLINI PRODESIGN