Top Local Places

Vilma slastice

Banjol, Rab, Croatia
Food & Beverage Company

Description

ad

Proizvodnja tradicionalnih proizvoda, kolača, slastica i čokoladi... Gospođa Vilma, zaljubljenica u slastičarstvo, 1996. godine osniva obrt pod nazivom Pekarnica slastica Vilma, uz podršku svoje uže obitelji i samo jednim zaposlenikom. Tada nije niti sanjala da će 15 godina kasnije, proizvod iz davne povijesti otoka Raba kojeg je „oživjela“ u svojoj radionici – Rabska torta, postati jedna od najtraženijih tradicionalnih poslastica u Hrvatskoj, zaštićena izvornim oznakama i okićena brojnim nagradama i priznanjima.
„Vilma“ danas broji puno veću obitelj te u svoja dva proizvodna pogona i trgovinama zapošljava preko 20 ljudi koji svojim umijećem i predanošću  izrađuju brojne  tradicionalne i svježe slastice koje distribuiraju diljem Hrvatske.
U dvije vlastite trgovine delikatesa u samom centru grada Raba kao i u slastičarnu već godinama ciljano dolaze brojni turisti za vrijeme svog boravka na otoku. Od prošle godine i Zagrepčanima je moguće svakodnevno doći do svježih rapskih delikatesa i slastica u trgovini otvorenoj u u City Centar One na Jankomiru.
Nedavno je proizvodnja svježih i tradicionalnih slastica proširena i na čokoladni program koji je u samo godinu dana osvojio brojna nepca. Pod brandom Chocolate mediterraneum sljubljuju se vrhunska čokolada i mediteranske arome u ručno rađenim pralinama, čokoladama, dražejama i svježim čokoladnim desertima.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

DR. Shopping evaluates - things we love

Hvala od <3

DR. Shopping evaluates - things we love
facebook.com

Hrvatska alternativa popularnoj Nutelli

Hvala Journal.hr na preporuci :)

facebook.com

Untitled Album

Caffe bar Cacao, Riva 14, Rijeka. Novo mjesto za slatke gušte sa našim proizvodima.

Untitled Album
facebook.com

Photos from Vilma slastice's post

Pozivamo vas na sajam u Splitu od 02.-05.03. spaladium arena. Okusite najbolje tradicionalne slastice :)

Photos from Vilma slastice's post
facebook.com

ZAGREB CHOCOFEST

ZAGREB CHOCOFEST
facebook.com

Quiz