Top Local Places

Snoopy - friends for life - Dog shelter Pula

NON-PROFIT DOG SHELTER, Sklonište: Kaštijun,Premanturska cesta. Pula, Pula, Croatia
Community Service

Description

ad

Non-profit dog shelter

IBAN HR7924070001100133928
Kontakti
Vanja - 092 314 1053
Lara - 095 765 4320
ŽIRO RAČUN Udruge, OTP banka:
IBAN HR7924070001100133928
Za uplate iz inozemstva swift kod OTP banke je SWIFT BIC OTPVHR2X.
OIB: 27568027474
Instagram: snoopy.dog.shelter

   Nekolicina volontera se bori u želji za osnivanjem Azila bez eutanazije na državnom nivou. Kontinuirano skrbimo o trideset pasa (broj životinja varira) u našem skloništu te o velikom broju životinja van skloništa kojima je potrebna naša pomoć.
Trenutno sklonište Udruge SNOOPY nalazi se u tvrđavi Kaštijun, nedaleko Premanturske ceste.  Kako često dobivamo upite kada je moguće doći vidjeti pse, upoznati se sa radom udruge, volontirati, itd. odredili smo vrijeme posjeta za koje nije potrebna prethodna najava: NEDJELJOM od 09 do 13 sati su vrata skloništa otvorena. Naravno i u druge dane je i dalje moguće doći u posjet, ali uz prethodnu najavu kako ne biste naletjeli na zaključana vrata.
   Volonteri se trude zadovoljiti uvjete postavljene Pravilnikom o skloništima i higijenskim servisima kako bi se po mogućnosti trenutno sklonište Udruge SNOOPY priznalo kao azil na državnom nivou.  Za postizanje takve razine potrebna su stalna ulaganja u građevinske materijale, što odugovlači proces izgradnje skloništa zbog konstantnog problema- nedovoljnih financijskih sredstava.
- Radi nedostatka adekvatnih uvjeta u prostoru  nažalost nismo u mogućnosti zbrinuti mačke, zato se nastojimo odazvati na svaki poziv u pomoć napuštenoj mački te pomoći koliko smo u mogućnosti.

   Svaka životinja pod našom skrbi je cijepljena, čipirana a spolno zrele ženke i sterilizirane. Svi troškove hrane, veterinara i ostalog su pokriveni isključivo od  donacija. Često smo u nestašici  financijskih sredstava za pokriti veterinarske usluge,  hranu  za životinje zato je svaka mala pomoć dobrodošla. Jednako tako i pomoć s dekicama, plahtama ili starom robom što može koristiti životinjama, posuđem, vodilicama, hranom i svega ostalog što  "biva"  bačeno.

   MOŽETE I SAMI POSTATI ČLAN UDRUGE I AKTIVNO VOLONTIRATI U NAŠEM SKLONIŠTU I NA TAJ NAČIN POMOĆI NAŠIM BESKUĆNICIMA.
Više informacija možete dobiti na brojeve koji su navedeni u početku teksta. :)


KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

DOJAVA "Ljudi ovo jadno stvorenje još čeka gazdu na cesti u Sijanskoj sumi !!! Molim vas puležani djelite objavu!!!" Nekome poznat??

facebook.com

Sjecam se... Pelle kad smo je jedva zivu krajem rujna s bebama pokupili s ceste dok je kisa pljustala Nale koju smo s lanca spasili bas na njen prvi rodendan i pridruzila nam se kao da je oduvijek s nama Nere koja je izbezumljena stigla u Skloniste onog hladnog dana u sijecnju dok smo panicno bokseve punili slamom Wilme koju smo prvi put vidjeli na slici u Utinji i odlucili da dolazi k nama Pabla i Conana, dva diva koja nitko nece, u boksu dolje lijevo dok cekaju eutanaziju u sinteraju Curice koju smo upoznali prvi put kad smo usli u Skloniste, nevidljivu i "neudomljivu". Sjecam se da je bilo tesko i sjecam se da ih je bilo strah. Sjecam se borbi, dana koje smo proveli s njima, operacija koje smo prosli zajedno, stotine puta kad su nas nasmijali do suza i doveli do ruba zivaca. Hladnih zimskih jutra i ljetnih popodneva. Ali najvise od svega sjecam se ljubavi koju su nam dali. Danas pocinje njihov novi zivot. Nase ljubavi nocas zadnju noc spavaju u boksevima, od sutra do zauvijek postaju clanovi obitelji. I ne nase Snoopy obitelji, nego one prave svoje, itekako zasluzene i toliko dugo cekane. Srca nasa, sretno ❤

facebook.com

PRENOSIMO " Macak naden u Porecu (kod fine, kod trgovine/suvenirnice per bacco, ali mota se i oko trga. Ima oko 4 mj , jako je pitom,mazan i miran i trazi miran kutak za spavanje i covjekovu ljubav. Moguce da je nagluh pa ako ga neko vidi i pozeli udomiti neka ga uzme u ruke..."

facebook.com

RIJESENO! :) DA LI JE NEKOME POZNAT?? Lutao je Japodskom ulicom, cura koja ga je nasla ce ga voditi na Puntu na ocitanje cipa. Vlasnik se moze javiti na broj 099 854 0129

facebook.com

Ovaj pas je viđen u Ševama, izgleda napusteno i sepa na jednu nogicu. Da li je nekome poznat???

facebook.com

DOJAVA HITNO DA LI TKO MOZE POMOCI? Nemamo volontera u Puli s autom :( Cure, dobila sam dojavu o dva bolesna mačića...ovaj koji se vidi leži i dahće i napadaju ga muhe, a sivi je u grmlju i ima upaljena oba oka. Na vrhu ulice je škola Stoja, a oni su kod tog desnog zida kad se gleda prema školi. Možda objavu napraviti u nadi da ih netko može skloniti...ja sam se rasplakala kad sam dobila sliku. Ovaj crni mi se čini na samrti jadničak. :(

facebook.com

Dragi nasi... Primorani smo napisati ove retke jer sami dalje ne mozemo... U zadnjih 20 dana primili smo 3 nova psa, dva su jos u dolasku i 4 stenaca. Sve njih treba ocistiti od glista, buha i krpelja, cijepiti za zarazne, cipirati i kastrirati/sterilizirati. To je trosak od preko 1000 kuna za svakog psa. Za Capicare iz Rijeke istice bjesnoca, 12x150 kuna, a treba ih i cijepiti za zarazne prije zime (12x120 kuna). To su stvarno nama nedostizni iznosi i ne znamo kako cemo to sve izgurati bez Vase pomoci. 10 kuna, 20 kuna, svaka pomoc vrijedi puno. Uplatiti mozete na nas IBAN ili putem paypal racuna. Puno hvala svima ❤

facebook.com

Iiiiiiii napokon krece dugo ocekivana aukcija KAD SE MALE RUKE SLOZE!! :) Pridruzite se grupi, dijelite, sudjelujte. Start je veceras u 21h. Ogroooomno hvala od srca Tamari Kalcic i cijeloj ekipici!! <3 <3 <3 https://m.facebook.com/groups/1986828481560416/?fref=mentions

facebook.com

DOJAVA " Dobar dan, dolutala nam je crna perzijska macka u dvoriste. Jako je preplasena. Vidi se da je kucna i da nije bas naucena biti vani. Nalazimo se u Pomeru. Kontakt:098223397"

facebook.com

Naše tri predivne i nježne sestrice očajnički traže svoje ljude. Umiljate su, odlično se slažu s djecom, zaigrane su i vesele sa psima. Cijepljene, čipirane i sterilizirane. Imaju oko 18 kg/ Three beautiful and gentle sisters are desperately looking for home. They are good with children, very playful and good with all dogs. Vaccinated, microchipped and spayed. Weight: ca 18 kg Album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1278440062262520.1073742038.194262210680316&type=1&l=4aa255ea30

facebook.com

Pipi centar u gradu! Danas se pojavio u ducanu na vratima,šeće centrom i mazan je. Je li ga netko izbacio ili izgubio?! Molimo podijelite!

facebook.com

U Liznjanu u kaficu vec 2 dana nalazi se ova zenskica. Da li je netko prepoznaje ili je moze odvesti na ocitanje cipa? Pliz share!

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Snoopy - friends for life - Dog shelter Pula