Top Local Places

Surya

Flaciusova 10, Pula, Croatia
Alternative & Holistic Health Service

Description

ad

Holistic center for spiritual growth, education, yoga, meditation and health preservation. Welcome! Today is the perfect day to create a better tomorrow!  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hvala dragoj Rosemary na predivnoj recenziji koju nam je ostavila na TripAdvisoru. Pročitajte ostatak recenzije na našem TripAdvisor profilu: https://goo.gl/3MPnfP i saznajte kako je ova Australka odabrala naš centar i odlučila svoj godišnji odmor provesti u prakticiranju yoge. <3

facebook.com

Ponekad jednostavno treba odlučiti i otpustiti ono što nije dobro za nas. Što ćete vi otpustiti?

facebook.com

Abyangham masaža je drevna ayurvedska masaža s toplim uljima koja hrani naše cijelo tijelo, daje mišićima i svim ostalim tkivima potrebne hranjive sastojke, osnažuje udove, podmazuje zglobove, stimulira cirkulaciju, stimulira sve unutarnje organe, omogućava detox čitavog tijela, pokreće limfu što dodatno pridonosi detoxu, pojačava snagu, umiruje živčani sustav, omogućava bolji i dublji san, poboljšava vid, ubrzava rast kose koja postaje punija i sjajnija, njeguje i hrani kožu, smanjuje bore i s njome usklađujemo prirodnu ravnotežu naših Dosha. Javite nam se u inbox i rezervirajte svoj termin. — Products shown: Abyangham masaža - 1h and Abyangham masaža - 2h.

facebook.com

Nakon uspješno održanih otvorenih dana u travnju odlučile smo svoja vrata otvoriti i ovog rujna. Ljeto završava, ulice postaju prazne, temperature niže, a dani sve kraći što je izvrsna prilika za novi početak. Možda već dugo razmišljate o yogi, ali se još uvijek niste odvažili. Vjerojatno imate tisuću pitanja: što ponijeti sa sobom, kako se obući, možete li prakticirati yogu iako niste fleksibilni? Odgovore na ta, ali i brojna druga pitanja imamo mi, javite nam se u inbox i posjetite nas od 08. do 15. rujna. Pronađite mir koji tražite u sebi, on leži duboko u vama, samo ga morate pronaći, a mi ćemo vam pomoći u tome. Program donosimo uskoro, a pripremamo i malo iznenađenje :) Namaste <3

facebook.com

Naš se sat yoge i meditacije ovog petka (01.09.) u 19:00 i 20:30h neće održati zbog održavanja Thetahealing seminara. Svoj sat yoge možete nadoknaditi tijekom ovog tjedna.

facebook.com

[MYOFASCIAL RELEASE THERAPY] Naše emocije, negativne misli i stresovi skupljaju se u fasciji (vezivnom tkivu koje se proteže i omotava čitavo tijelo, mišiće, kosti,živce, krvne žile i unutarnje organe). Myofascijalnom terapijom tkivo se opušta te se opuštaju i zarobljene energije koje izlaze na površinu i ulaze u našu svijest za vrijeme ili poslije tretmana.

facebook.com

Inspiracija koju tražimo već se nalazi u nama, samo je moramo pronaći. <3

facebook.com

[POZDRAV SUNCU] Pozdravima suncu budimo naše tijelo i djelujemo na sve mišiće pa je nekoliko ciklusa Pozdrava Suncu svakog jutra prema tradiciji lijek za sve bolesti. Pozdrav Suncu ujutro čini nas sretnima i zadovoljnima, a naše tijelo gipkim i čvrstim.

facebook.com

Odnos koji imamo prema sebi kad smo na prostirci na satu, jednak je odnosu koji imamo prema sebi u životu. Jeste li nježni prema sebi i jeste li svjesni onog što radite? Prijavite se na naš workshop "Healing and accepting ourself through yoga" i još samo danas ostvarite EARLY BIRD cijenu! Odvojite nekoliko dana za sebe i naučite kako zavoljeti sebe kroz yogu.

facebook.com

[YOGA ZA SVE] U počecima prakticiranja yoge, yogu su prakticirali samo muškarci jer se smatralo da su žene suviše krhke i nježne i da ne mogu izvoditi komplicirane položaje. Iako se situacija promijenila, predrasude još uvijek postoje i na našim satovima još uvijek prednjače žene. No ponosne smo što se situacija polako mijenja i što na naše satove dolaze i muškarci te smo u sklopu tjedna otvorenih vrata u IV. mjesecu na jednom satu imali više muškaraca nego žena ;) Dragi muškarci, ako još uvijek mislite da yoga nije za vas, pročitajte ovaj članak i uvjerite se u suprotno. ;)

facebook.com

Naše fizičke predispozicije nisu preduvjet za prakticiranje yoge, odnosno razlog njezinog neprakticiranja jer svi mi imamo tijelo za yogu neovisno o našem obliku i fleksibilnosti. Važan je samo odnos prema našem tijelu, redovito prakticiranje yoge i spremnost na pomicanje vlastitih granica.

facebook.com

Do daljnjeg ukidamo sat yoge 50+ u srijedu te sat pranayame te ćemo ih najvjerojatnije vratiti s dolaskom zimskog rasporeda. Ovo je naš aktualni raspored, ako želite doći na neki sat na koji obično ne dolazite, molimo vas da se obavezno najavite. Isto tako, ako prvi put dolazite najava je također obavezna. Hvala na razumijevanju <3

facebook.com

Quiz

U OKOLINI Surya