Top Local Places

Presoflex Gradnja doo

Industrijska ulica 13, Pozega, Croatia
Engineering/construction

Description

ad

http://www.presoflex-gradnja.hr/ Tvrtka PRESOFLEX GRADNJA d.o.o. društvo sa ograničenom odgovornošću koje se bavi poslovima graditeljstva, prijevoza, izgradnjom i prodajom stanova i poslovnih prostora, prodajom betona i trgovinom nekretninama.

Razvila se iz građevinske jedinice trgovačkog lanca PRESOFLEX d.o.o. izdvajanjem u samostano Društvo.

Baveći se graditeljstvom tvrtka se razvijala i tijekom tog razvoja prolazila kroz različite organizacione oblike, a u današnjem obliku postoji od 2005. godine.

Osnovni princip na kojemu se zasniva cjelokupno poslovanje tvtke su kvaliteta usluge, poštivanje dogovorenih rokova te korištenje modernih tehnologija.


KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Presoflex gradnja d.o.o. ima potrebu za kvalificiranim radnicima - zidarima, tesarima, armiračima i fasaderima. Majstori nabrojanih struka koji žele raditi s nama neka dostave životopis u naše sjedište u Industrijsku 13d.

facebook.com

PRODAJA BETONA NA RATE - građanstvo od danas kod nas može kupiti beton na otplatu do 12 rata bez kamata uz plaćanje karticama Maestro, Mastercard ili Visa. Za gotovinska plaćanja odobravamo popuste. Po Vašem izboru, beton dostavljamo na Vašu adresu ili prijevoz možete obaviti sami.

facebook.com

Quiz