Top Local Places

Web design and development

Kralja Krešimira IV 60, Pirovac, Croatia
Professional services

Description

ad

Izrađujemo web stranice, radimo SEO optimizaciju, web marketing i 3D vizualizaciju Izrađujemo atraktivne i moderne internet stranice koje u potpunosti zadovoljavaju Vaše potrebe. Najnovijim tehnologijama osiguravamo optimizaciju za sve preglednike i prilagodljivost internet stranica svim veličinama ekrana.

Ažuriramo i održavamo internet stranice, savjetujemo pri odabiru domene i hostinga, a nudimo i uslugu ugovornog održavanja (tjedno, mjesečno, godišnje).

Kreiramo cjelovita rješenja za booking, internet trgovinu, magazine, oglasnike ..... u CMS sustavu za upravljanje sadržajem koji Vam omogućuje upravljanje sadržajem gdje god se nalazite.

Radimo i SEO optimizaciju internet stranica što omogućuje brz pronalazak Vaših stranica putem web preglednika. Dobra pozicija na pretraživačima donosi visoku posjećenost stranica, a time i njihov uspjeh.

Za Vaš posao izrađujemo i vodimo oglase na poznatim svjetskim tražilicama i internet marketing kampanje na Facebook, Twitter i google+ društvenim mrežama kao i AdWords kampanje za poznate svjetske tražilice.

Izrađujemo 3D vizualizaciju iz Vaših nacrta, 3D objekte postavljamo u stvarno mjesto (implementacija google map reljefa i okoline),a sve možemo napraviti u real-time vremenu kako bi Vaši korisnici projekte mogli gledati on-line bilo gdje da se nalaze.

KONTAKT

Quiz

U OKOLINI Web design and development