Top Local Places

Ljekarna Kovačićek - Petrinja

Radoslava Lopašića 6, Petrinja, Croatia
Medical Company
advertisement

Description

ad

Molimo Vas da na pregled kože dođete bez šminke. Obratite nam se na infoljekarna1963@gmail.com

Potražite nas na Instagramu: https://www.instagram.com/ljekarnakovacicek/

Opening Hours

ponedjeljak
07:00 - 20:00
utorak
07:00 - 20:00
srijeda
07:00 - 20:00
četvrtak
07:00 - 20:00
petak
07:00 - 20:00
subota
07:30 - 15:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

😍😍

facebook.com

14. studenog se obilježava Svjetski dan šećerne bolesti

facebook.com

Rizolip plus je dodatak prehrani koji smanjuje razinu kolesterola i triglicerida u krvi, a uz to ima blagotvorni učinak na zdravlje jetre. Fermentirana crvena riža se u nizu istraživanja pokazala kao učinkovita za snižavanje masnoća u krvi. Kao aktivnu tvar sadrži monakolin K koji u dnevnoj dozi od 10 mg inhibira HMG-CoA-reduktazu, te time sintezu kolesterola, rizičnog čimbenika za razvoj ateroskleroze i bolesti srca. Sikavica je jedna od najstarijih biljaka u liječenju bolesti jetre. U farmakološke svrhe se upotrebljavaju koncentrirani ekstrakti sjemenki sikavice standardizirani na količinu silimarina. Upotrebljavaju se kod različitih simptoma toksičnog oštećenja jetre i u liječenju virusnog hepatitisa, ciroze jetre izazvane djelovanjem alkohola i drugih štetnih kemikalija, upalnih stanja jetre i povećanja koncentracije enzima jetre u vezi sa žučnim bolestima. Ekstrakt sikavice se također koristi za sprečavanje ili ublažavanje toksičnog djelovanja nekih lijekova. Silimarin blokira vezanje toksina i time sprečava njihovo nakupljanje u jetri. Djeluje kao antioksidans i povećava sintezu DNA, RNA i proteina čime dolazi do regeneracije stanica jetre. Koenzim Q10 ima važnu ulogu u proizvodnji stanične energije i važan je antioksidans. U najvećim koncentracijama se nalazi u tkivima u kojima dolazi do velike izmjene energije kao što su srce, mozak, jetra i bubreg. Razina koenzima Q10 u plazmi opada sa starenjem, a i niža je kod ljudi sklonih kardiovaskularnim bolestima.

facebook.com

facebook.com

Difuzno ispadanje kose kod žena javlja se uglavnom u kombinaciji s hormonskim poremećajima ili je povezano s intenzivnijim opterećenjem, stresom u obitelji i na poslu. I hormonske oscilacije uzrokovane menopauzom, kontracepcijskim pilulama, trudnoćom, problemima sa štitnjačom ili lijekovima protiv visokog krvnog tlaka mogu izazvati ispadanje kose. Ispadanje kose kod žena često je tema o kojoj se ne govori, no to je problem s kojim se ne treba šutke pomiriti. Parusan stimulirajući šampon i energizirajući tonik primjenjuju se kod prorijeđene kose i difuznog gubitka kose u žena. Parusan proizvode možete pronaći u Vašoj ljekarni Kovačićek :)

facebook.com

facebook.com

Uz kupnju Smokers Relief otopine gratis Smokers Relief pastile! Smokers Relief otopina i Smokers Relief pastile doprinose olakšanju kod nadražaja grla i ždrijela pušača zbog sastojaka kao što su islandski lišaj, matičnjak i kadulja. Kod dugogodišnjih pušača učestali kašalj se pojavljuje već poslije par godina. U početku je slab, ali s daljnjim pušenjem postaje sve jači. Rezultat je otečena sluznica koja proizvodi više sekreta kako bi zaštitila dišne puteve. Povećana sekrecija iritira dišne puteve pa je nužno redovito iskašljavanje.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Besplatno mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa organizira Natural Wealth u ljekarni Kovačićek. Slobodno dođite! Vidimo se :)

facebook.com

Pogodnosti za naše kupce 😍😍 #larocheposay #supradyn

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation