Top Local Places

Srednja Škola Petrinja

Gundulićeva 3, Petrinja, Croatia
High School

Description

ad

Odgojno-obrazovna ustanova

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

"Stiže proljeće, žao mi je svih onih kojima to nije važno." Duško Radović

facebook.com

Dani hrvatskog jezika ( 11.-17.3. 2018. )

facebook.com

Dani hrvatskog jezika ( 11.-17.3.)

facebook.com

11. Tjedan psihologije u Hrvatskoj održava se od 19. do 25. veljače 2018. s različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem države u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore, pa tako i u našoj školi.

facebook.com

Zadnji dan nastave ispratit ćemo DJ-iranjem, plesom, glumom, pjevanjem, fućkanjem, vikanjem... Kako bi ispraćaj godine bio svečaniji, ne zaboravite vaše džempere, pulovere, veste, lajbeke! Vidimo se sutra u 10.00 sati!

facebook.com

Radionica: Skrivena poezija / Što ti zapravo želim reći / All I Want For Christmas ( knjižnica, 19.12.2017. )

facebook.com

Volimo Gradski muzej Sisak! Jučer je bilo odlično na radionici koju je vodio Marijan Bogatić, viši muzejski pedagog. Znate li vi otkad i zašto slavimo Božić? ( glazbena podloga: Diletanti, Mašinko, Krešo i Kisele kiše, Bolesna braća &Tram 11, Fakofbolan )

facebook.com

***** Bonjour holidays ******

facebook.com

Putujuća izložba „ Konvencija o pravima djeteta“ prvi je puta predstavljena na Godišnjem savjetovanju koordinatora akcije gradovi i općine prijatelji djece, održanom 21.11.2017. u Zagrebu. Autori izložbe su Marija Orlić, Mislav Malović, Nikola Grahovac, Laura Miketin, Tea Kretić i Madhu Marie Louise Hadžić, a mentorice su Vesna Boltužić, prof. i Dajana Knežević, prof. Prisustvovali su i dodjeli Priznanja Društvu Naša djeca Petrinja za naj- akciju, a grad je dobio status Grad prijatelj djece.

facebook.com

1 i 1 nisu 2 već 11

facebook.com

Radionica SKRIVENA POEZIJA/ Što ti zapravo želim reći održat će se u četvrtak, 23.11.2017., u 13.00 sati u knjižnici.

facebook.com

Korištenu odjeću, obuću i kućni tekstil možete ostaviti u škrinjici ( Škrinjica dobrote ) koja će se nalaziti ispred knjižnice. Akcija započinje danas, 20.11.2017. i trajat će do petka, 24.11. 2017.

facebook.com

Quiz