Top Local Places

Apartment Lavanda Opatija

Maršala Tita 51, Opatija, Croatia
Hotel
advertisement

Description

ad

Apartman Lavanda smješten je u centru Opatije, poznatog hrvatskog i kvarnerskog turističkog središta. Apartman Lavanda smješten je u centru Opatije, poznatog hrvatskog i kvarnerskog turističkog središta.

Na udaljenosti od svega 50 m nalazi se dugi niz plaža. Svi sadržaji su u neposrednoj blizini našega apartmana - šetnicom uz more ili vožnjom automobilom.
Apartman se nalazi u prizemlju obiteljske kuće. Parking osiguran na naplatnom parkingu ispred samoga objekta. Apartmen se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice. Ispred zgrade je prostrana terasa sa vrtom.

U smjeru Rijeke, na svega 5 km udaljenosti, nalaze se i  Kompleks bazena Kantrida, Stadion Kantrida, teniski tereni i mnogi drugi sportski i ugostiteljski objekti.

Kako bi ograničeno vrijeme Vašeg odmora iskoristili u potpunosti te se posvetili svojm najdražima, samima sebi i stvarima koje volite, Apartman Lavanda želi Vam osigurati poseban odmor.

Trudimo se našim gostima tijekom boravka osigurati toplinu obiteljskog doma, potpuni komoditet, potrebnu privatnost te mirno okruženje. Pridodamo li i dostupnost brojnim sadržajima u neposrednoj blizini našeg aparatmana sigurni smo da smo na dobrom putu.

I zato tražite li idealan smještaj za Vas i Vašu obitelj ili mirno prenočište tijekom Vašeg poslovnog boravka u Opatiji, obratite nam se s povjerenjem.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com