Top Local Places

Ljekarne Zubović

Relkovićeva 32, Nova Gradisska, Croatia
Pharmacy / Drugstore

Description

ad

Dobrodošli na stranicu Ljekarne Zubović Nova Gradiška Zdravstvena Ustanova Ljekarne Zubović započinje s radom 21.02.1994. godine otvaranjem prve privatne ljekarne u našem gradu u vlasništvu Mirjane Zubović mag. pharm. Počeci su bili na adresi Gundulićeva 18 koja je bila u najmu, a 1996. godine ljekarna se seli u svoj prostor na lokaciju Gundulićeva 21 koja je i današnja adresa ljekarničke jedinice.
1.11.1998. godine otvara se druga ljekarna u Relkovićevoj 32 koja otvaranjem treće ljekarne u Rešetarima postaje centralna jedinica naše Ustanove 2007. godine.
Danas smo Zdravstvena Ustanova od tri ljekarničke jedinice sa 17 uposlenih koji su stalnom edukacijom, unapređenjem i poboljšanjem opreme i uvjeta rada na raspolaganju trudeći se u potpunosti ispunjavati ljekarničku skrb po načelima dobre ljekarničke prakse u moderno opremljenim ljekarnama.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kako većina Vas zna da u našoj ljekarni u Relkovićevoj 32 imaju mogućnost besplatnog pregleda vlasišta mikrokamerom i savjetovanja u vezi potrebne njege, uz pregled vlasišta možete napraviti i pregled kože lica te napraviti tretman njege s obzirom na tip kože sa kremama ili kapima. Dok čekate svoj termin, koji možete zakazati u spomenutoj ljekarni, u linku imate mogućnost savjetovanja stručne osobe za njegu Vašeg lica s obzirom na tip i stanje :)

facebook.com

Kao što smo obećali; sretni dobitnik je Djurdjica Eržić, čestitamo! :D Svoj poklon možete preuzeti u našoj jedinici u Relkovićevoj 32!

facebook.com

Još nemate ideju što darovati Vašim najdražima za Valentinovo? Predlažemo mirisne L`erbolario poklone koji su sniženi -15% do 14.02.2018. u našoj ljekarni u Relkovićevoj 32!

facebook.com

Povodom Valentinova pripremili smo prekrasan poklon paket koji Vam želimo darovati! :D Sve što trebate učiniti je: 1.Lajkati našu stranicu 2.Lajkati ovu objavu 3.Podijeliti objavu javno 4.U komentar označiti osobe kojima bi se svidjelo ovo darivanje Dobitnika objavljujemo u utorak, 13. veljače! Sretno svima! :D

facebook.com

facebook.com

facebook.com

U našoj jedinici u Relkovićevoj 32 sav L`Erbolario asortiman snižen je 15% do 24.12.2017. :D

facebook.com

Danas prijepodne u jedinici u Gundulićevoj ostavljen plišeni ljubimac, podijelite da nađe svog vlasnika 😉

facebook.com

Dobitnica MULTI IMUN sirupa za imunitet je: Ivana Lukačić ! Sirup možete preuzeti u našoj jedinici u Relkovićevoj 32! Čestitamo! :D

facebook.com

Pošto nam se bliži sezona gripe i prehlade, poklanjamo Vam MULTI IMUN sirup da biste na vrijeme zaštitili svoje najmilije od čestih viroza ili im pomogli pri oporavku! Na Vama je da: 1.Lajkate našu stranicu ukoliko već niste 2.Lajkate ovu objavu 3.Podijelite ovu objavu javno 4.Označite u komentar osobe kojima bi se svidjelo ovo darivanje! Dobitnika objavljujemo u petak, 17.11.2017. Sretno svima! :D

facebook.com

facebook.com

Jučer smo obilježili 11. hrvatski dan ljekarni! :D

facebook.com

Quiz