Top Local Places

Media In

Urije 10, Nova Gradiska, Croatia
Company

Description

ad

Neke ideje mjenjaju okolinu, neke svijet a naše ideje mjenjaju vizualni identitet Vašeg poslovanja u smjeru "korak ispred".  Neke ideje mjenjaju okolinu, neke svijet a naše ideje mjenjaju vizualni identitet Vašeg poslovanja u smjeru "korak ispred". 20 godina edukacije, istraživanja i na kraju prakse stvorili su malenu tvrtku za velike projekte.

Iskustvo je ključ uspjeha u poslovanju, a vrhunski marketinški trikovi vjetar su u leđa svakom kvalitetnom poslovnom riješenju.

Naša malena tvrtka za velike projekte sastavljena je od tima vrhunskih mladih stručnjaka iz područja marketinga, grafičkog dizajna, web dizajna, audio/video obrade i kreativnih riješanja koja će Vam izvući osmijeh na lice.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

GRAD NOVA GRADIŠKA

Još jedan novi projekt je online! Za grad Novu Gradišku kreirali smo novi web portal pod domenom www.novagradiska.hr. Sve što trebate znati vezano uz rad gradske uprave dostupno je na novim web stranicama. Zahvaljujemo se gradonačelniku Vinku Grgiću koji nam je omogućio da svoju kreativnost i znanje upotrijebimo u svom gradu i što nam je povjerio jedan ovako složeni projekt. Iskoristite www.novagradiska.hr!

facebook.com

Restoran Dukat

Za poznati novogradiški restoran DUKAT kreirali smo nove web stranice pod domenom www.dukat.com.hr. Zahvaljujemo se klijentu na susretljivosti i želimo puno uspjeha obitelji Arić na trudu i čuvanju tradicionalnih slavonskih vrijednosti kroz posao restorana, slavonskog imanja i vlastite mesoprerade. Posjetite DUKAT! ;)

facebook.com

TS Indigo

facebook.com

ABAco grafička radionica

ABAco grafička radionica
facebook.com

Naslovna

A sada malo sporta! Za utrke ŠIBENSKIH DESET i DRAŽENOVA ČETVORKA koje se održavaju slijedeće subote u Šibeniku kreirali smo web prezentaciju sa svim potrebnim informacijama o utrci, grafikonima, fotkama i startnim listama. Posjetite www.sibenik.run!

facebook.com

pou-amc.hr

Novi projekt je online! Za Pučko Otvoreno Učilište AMC Nova Gradiška izradili smo nove web stranice pod domenom www.pou-amc.hr. Uz standardan pregled tu je i prilagođena mobilna i tablet verzija te zaseban sustav logiranja za sve polaznike ovog učilišta. Zahvaljujemo se klijentu na izuzetnoj susretljivosti prilikom izrade ovog projekta te se veselimo budućnoj suradnji! ;)

facebook.com

turist.com.hr – Restoran i prenoćište TURIST

Proteklog mjeseca izradili smo nove web stranice prelijepog restorana s prenoćištem TURIST koji se nalazi uz autocestu A3 kod Starog Petrovog sela a izgrađenog davne 1963. godine te u potpunosti obnovljenog početkom ove godine. Prezentacija restorana i soba uključuje i sustav online rezervacija a uskoro će stranica biti aktivna na nekoliko stranih jezika. Ovo je mjesto gdje luksuz ne poznaje granice - posjetite www.turist.com.hr!

facebook.com

Timeline Photos

Malo smo se poigrali sa novim izgledom cjenika za našeg dugogodišnjeg klijenta Caffe & lounge bar In, a za tisak je kao i uvijek zadužen ABAco grafička radionica!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Media In's post

Plakat i pozivnica za javno snimanje LIJEPOM NAŠOM - Nova Gradiška 30.08.2016. - design by Media In

Photos from Media In's post
facebook.com

Photos from Media In's post

Ovako izgledaju grafički vizuali za najdugovječniju novogradišku glazbenu manifestaciju koja će se ove godine održati po 21. puta. Kao što smo već najavili, potpisujemo dizajn plakata, letaka, jumbo plakata i akreditacija. Marketing je naše igralište... ;)

Photos from Media In's post
facebook.com

JUMBO POSTERS by Media In

JUMBO POSTERS by Media In
facebook.com

Novogradiško Glazbeno Ljeto

I ove godine potpisujemo dizajn svih grafičkih vizuala (plakati, letci, akreditacije, jumbo plakati...) i web stranice za najdugovječniju novogradišku manifestaciju. Marketing je naše igralište... ;)

Novogradiško Glazbeno Ljeto
facebook.com

Quiz